Sen pannkaksmiddag

2012-11-25 22:28:37 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gokväll! Jag sitter och äter pannkaka. Fast jag åt smaskig köttfärssoppa efter gravidgympan tidigare ikväll så blev jag akut hungrig för en stund sen. Min stackars man fick ställa sig och steka pannkakor åt mig. Precis som i början av gravditeten då jag en period alltid ville ha pannkakor på kvällen.
 
Efter lunch idag så gjorde jag och Max i ordning bebisens skötbord. Max tycker det är så roligt att hjälpa till och jag tror det är ett bra sätt för honom att få vara delaktig i att vi ska få en bebis. Och bra för honom att vänja sig vid bebisens saker såsom sängen, skötbordet, vagnen osv. Skötbordet står bredvid toalettstolen i badrummet där uppe så Max kom på att han kan stå på toalettstolen och prata med bebisen när jag eller Marcus byter blöja. Hoppas på att han blir en omtänksam storebror!
 
Nu är det egentligen dags för mig att gå och sova för jag har varit riktigt trött och bara legat här i soffan i snart två timmar men nu blev jag pigg igen och njuter av lite egentid eftersom de andra här hemma sover. Bebisen i magen ger mig sällskap genom att puta ut med rumpan och fötter. Magen känns trång!
 
Snart måndag igen.....
 
 




Kommentarer
Johanna

Jag åt också pannkakor igår kväll, men fyllde på med lite fruktsallad precis innan jag gick och la mig, så inatt har jag sluppit nattmatsbiten =)

Hoppas du får en fin måndag!

Kram!

Svar: Skönt att höra att det finns fler som laddar magen full inför natten =)
Sara

2012-11-26  /  05:13:22  /  http://www.justnuochidag.wordpress.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback