Nu har vi shoppat!!

2012-11-05 09:00:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
I lördags shoppade vi lite till bebis. Så mysigt! Men fick typ panik i bebisaffärerna. SÅ sjukt mycket grejer det finns. Men av erfarenhet från förra gången vi fick bebis så vet jag att man inte ens behöver en bråkdel av allt från början. Denna gång ska jag verkligen ta det som det kommer. Inte ens nappflaska behöver man ju köpa innan för min ambition är ju att amma och om bebis tilläggsmatas i början så ska det ju ändå göras med sked eller kopp så då kan man ju köpa flaska senare eller om det behövs. Det finns ju liksom på ICA. Det som vi köpte igår som inte är med på bilderna är en näsfrida. Den var oumbärlig under Max första år vid förkylningar. En del kanske tycker det är en onödig pryl men vi tycker det känns bra att ha en hemma redan från början (vi slängde den vi hade till Max). Sen ska jag nog även köpa mjölkuppsamlingskoppar. Sätts på ena bröstet när man ammar det andra. För oj så det läckte mjölk då kommer jag ihåg. Det är bökigare för mig att åka och köpa det efteråt eftersom det är några mil till babyproffsen.
 
 
Ja ni har ju läst om mina overallbekymmer. Blev visst två inhandlade denna helg! Så kan det gå. Köpte den vita i fredags. Den är av märket name it och är i storlek 62/68. Fanns inte kvar i mindre. Tänkt först att bebis kan ha den från början och att det inte gör något om den är stor. Men sen igår när jag var på Lindex och denna gröna skönhet fanns i strl 56 så kunde jag inte låta bli!! Så det blir den som får följa med till BB.
 
 
Newbiebyxor från KappAhl. De grå är i strl 62 och de vita i strl 56. Blev även ett par gosiga tossor därifrån.
 
 
Mössor från HM. Vi har flera tunna hjälmmössor men eftersom bebis föds på vintern så är det ju bra med några lite varmare också. Den mjuka bebisskallran är från KappAhl. Dinglisspeldosan är från Barnens hus (där köpte vi även näsfridan. En ny butik i "vårt" köpcenterområde och jag blev glad när jag sedan såg att dinglisen kostade 20:- mer på Babyproffsen).
 
Det som vi behöver köpa nu är två pyjamaser. Alla färgneutrala pyjamaser vi tittade på igår var slut i 50/56. Sen kanske vi köper nån body men borde inte för vi har =)! Vill egentligen hellre handla när vi vet om det är flicka eller pojke.
 
Sen så ska även praktiska saker såsom skötbädd och sånt köpas. Men en sak i taget!




Kommentarer
Johanna

Finfina saker ni inhandlat! Och grymt att du tipsar om en sån där amningskopp. Det låter ju väldigt smidigt, så det slipper rinna överallt. Det tror jag att jag ska inhandla så smånginom med.

2012-11-05  /  09:45:19  /  http://www.justnuochidag.wordpress.com
Beatrice

Massor av fint Ni har handlat, mysigt!
Amningskopp finns på apoteket! =)

Svar: va bra! då kan jag ju kolla där istället för antar att de är billigare där än på babyproffsen =)
Sara

2012-11-05  /  11:14:33 
Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

Vilka söta overaller! Amningskoppar finns på apoteket, tror de var mycket billigare där..

Svar: ja jag fick ett annat tips också om att det finns på apoteket och precis som du skriver så lär de vara mycket billigare där. Ska kolla in det. Tack =)!
Sara

2012-11-05  /  15:19:12  /  http://nastanperfekt.blogg.se
Anneli

Mycket fint ni köpt till bebis :)
Bra tips med amningskopp, aldrig ens hört talas om nämligen....

2012-11-05  /  17:14:11  /  http://vardagssaker.blogg.se/
britta bloggar

Fina grejer!

2012-11-05  /  20:19:51  /  http://brittabloggar.se
Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11.

ååå, så mycket fint :)

2012-11-05  /  20:48:51  /  http://emmashjartan.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback