Kommer inte på nån rubrik.....

2012-11-21 17:03:04 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hejsan hoppsan! Natten till idag fick jag sova. Fantastiskt. Med sova menar jag ändå att jag klarat av fyra toalettbesök under natten men jag har bara blivit väckt utav en full blåsa och inte av en gråtande och sparkande son, inte av bortdomnade kroppsdelar och inte av halsbränna. Det får man allt va nöjd med!
 
Det gav lite mer energi på jobbet men nu är nog energin förbrukad. När jag hade hämtat Max vid 14.30 åkte vi till apoteket. Köpte bland annat mjölkuppsamlingskoppar som jag skrivit om tidigare. Sen åt vi mellis på café innan vi hämtade ut amningskudden. Snacka om snabb leverans från Ellos. Jag klickade hem den i måndagskväll och idag kom den. Den är så fin =)! När vi kom hem trampade jag i en hög grus i groventrén så då åkte dammsugaren fram. Sen har jag dragit igång en tvätt. Vardagsbestyr som måste göras. Nu har min rygg och mina fogar sagt STOPP så soffan och jag umgås för tillfället i väntan på att Marcus ska komma hem.
 
 
Undrar hur mycket till magen kommer växa?




Kommentarer
Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11.

Mysmagen <3

Sv: Nej, har faktiskt inte fotat till julkortet ännu, får se när det blir :) Sugen på att fota dom i fin/julkläder liksom... Men vet inte riktigt :)

KRAM

2012-11-21  /  17:18:48  /  http://emmashjartan.se
Linda

Åh vad skönt att slippa onda förvärkar. Det är sååå jobbigt! Just nu känner jag mig tung. Känns som en evighet kvar samtidigt som veckorna springer iväg. Konstigt det där ;.)
Du är väldigt fin!

Svar: Tack! jag känner likadant att ena stunden känns det som att det är jättelångt kvar men sen så kan jag få panik för att det kan ju handla om bara några veckor!!
Sara

2012-11-21  /  20:18:41  /  http://familyspace.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback