BB-väskan

2012-11-27 23:00:45 ,   Graviditet/Bebisförberedelser/Förlossning
Oj va klockan blev mycket! Sitter och läser lite på nätet och det slog mig att jag måste ta tag i att packa BB-väskan snart. När det var dags för Max att födas så höll jag på länge att skriva en lista och så men denna gång har jag inte alls tänkt på det så mycket. Några tips? Vad tyckte ni var bra att ha med förutom det "vanliga": hygienprodukter, bebiskläder, kamera + laddare, mobilladdare, kläder till mig själv.....? Var det något ni saknade att ni inte tagit med? Ni som är gravida, vad funderar ni på att ta med?
 
Nu ska jag inte fundera mer för idag utan satsar på att sova istället. Godnatt!




Kommentarer
Helena

Hittade hit via Bambi :-)

BB-väskan tycker jag var svår! Jag packade ner en massa saker som aldrig kom till användning, men sköna mjukisbyxor (som den där gigantiska blöjan fick plats i), en skön kofta (jag tog dock med en alltför varm kofta så jag svettades som en gris), tofflor, godis (ett måste), shampoo/balsam.
Jag hade med mig massor att läsa till BB men inte läste jag något där, det fanns inte ro i sinnet att sitta o läsa när man bara ville titta på bebisen... Vi hade turen att bo väldigt nära sjukhuset så min man var ändå hemma och matade katten en gång per dag och kunde då ta med saker som vi hade glömt - vi hade underskattat kräks/bajsfaktorn på vår son så den enda filten vi hade med oss blev nersölad på en gång så han fick åka hem och hämta.

Väntar mitt andra barn nu och denna gången kommer vi nog inte stanna så länge på sjukhuset (om inget händer förstås) så jag ska försöka att tänka till lite mer. :-) När är det du ska ha? (gick direkt till att kommentera utan att läsa mer än första inlägget :-) )

Svar: Va kul att du hittade hit =)! Jag har bf 29/12. Tack för tipsen =)!
Sara

2012-11-28  /  07:28:52  /  http://tausert.wordpress.com
Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11.

Sv: Tack för dina kommentarer! :)

Oj, så billigt galonställ från Ullared du hittat!! Perfekt pris... Annars brukar 299kr vara det billigaste man kan hitta :p Oftast kostar ju bara jackan för sig det, urk ;) Ne, mycket för pengarna ska det vara :D

Grinden du kan skymda i bakgrunden är hos Malin och Örjan, den grinden är köpt på Ikea :) Bra pris på den har jag för mig!

Svar: ja ullareds är riktigt prisvärt. Vi har haft två stycken till Max och varit jättenöjda med dem. Tack för grindtipset =)
Sara

2012-11-28  /  09:33:37  /  http://emmashjartan.se
Linda

eftersom jag har graviditetstäppa så måste jag ha med nässpray och sedan kommer jag ihåg att jag blev så torr om löpparna av lustgasen så ett cerat måste med ;.)


Svar: ja nässpray och något till läpparna är ett måste!!
Sara

2012-11-28  /  12:56:09  /  http://familyspace.blogg.se
Anneli

jag tyckte det va skönt ha med egna tofflor, användes flitigt. och lypsyl för läpparna, man e torr om dem heela tiden kändes det som. en lång kofta va toppen att ha, hade jag ovanpå sjukhusrocken sen när jag fött. det mesta jag hade med var bara onödigt egentligen, tex klädombyten till mig själv (gick i princip bara runt i sjukhuslinnet/rocken, mina tofflor och de bekväma sjukhustrosorna som finns inne på varje toalett), flera ombyten till bebis (våran tyckte om att hänga mesradels enbart i blöjan med filt ovanpå sig, läsning (bläddrade inte en endaste gång i mina skvallerblaskor), eget schampo (orkade inte ens bry mig, dög bra med det BB hade).... kakor o godis e bra att ha med, smakade riktigt gott!;) Smink va skönt att ha med sig om man ska få besök vilket vi fick en av dagarna, kändes skönt att piffa till sig lite, ser man lite fräschare ut på alla foton som familjen knäpper ;) ja det va väl lite tips, återkommer om jag kommer på nåt mer att tipsa om ;-)

Svar: jag kommer ihåg att jag också hade för mycket kläder till mig själv. gick bara i sjukhuskläder. Tofflor har jag funderat på. Kommer inte ihåg om jag hade det sist. Jag har ett par rosa lurviga så får leta på dem =) Ja lypsyl är ett måste!!
Sara

2012-11-28  /  13:52:04  /  http://vardagssaker.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback