Adventsfredagsmys

2012-11-30 20:52:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Nu har vi fått lite julpyntat i köket. Marcus och jag står i ständig konflikt angående julpynt. Jag vill ha ganska enkelt, mycket vitt, stilrent men ändå mysigt medan han vill ha rött, bling bling, american style!! Kökets julpynt går i rött medan det är mer vitt i vardagsrummet pga att vi har lila i gardinerna där. Men sen kommer ju granen upp och i den har vi röda kulor (och även silverkulor). Vi har alltså kompromissat =)!
 
Marcus är iväg till en kollega ikväll så Max och jag har fredagsmyst med glass och popcorn själva. Nu väntar jag på att Max ska somna. Hör lite hostningar då och då däruppifrån. Jag passar på att slöa i soffan. Har nog inte vilat på hela dagen.
 
Imorn är vi lediga alla tre vilket känns skönt. Städning och lite ommöblering av lekrummet står på agendan och på kvällen är vi bortbjudna till vänner. Jag ska nog ta tag i den där BB-väskan också. Hoppas på att Marcus och Max tar en tur till pulkabacken för Max älskar att åka snowracer och pulka och förra året blev det ju knappt av pga lite snö. Vi har pulkabacken i slutet av vår gata så det kan knappt bli närmare.
 
Hoppas ni njuter av fredag och förhoppningsvis har även ni adventspyntat lite!
 
 
Jag vet att det är många gravida och/eller mammor som läser här inne. Tipsar om min kompis C´s blogg angående träning. Här skriver hon om träning efter graviditet.
 




Kommentarer
Helena - mamma till Eskil och snart en till

Här är det lite tvärtom, jag som vill ha en massa pynt och lampor framme medan maken är mer sparsmakad... men idag erbjöd han sig hänga upp julgardinen när jag sa att jag inte orkar bry mig om gardiner i år så kanske har jag lyckats omvända honom :-)

Ska kolla in bloggen!

Svar: jag gillar mycket pynt men det får inte bli för häpnadsväckande utan mer fina detaljer =)! Julgardiner har vi inga till våra fönster här ihuset. Är vår andra jul här. Men får se om jag fixar till nåt rum nästa år! =)
Sara

2012-11-30  /  22:25:29  /  http://tausert.wordpress.com
Anneli

började julpynta i torsdags :)

2012-12-01  /  12:27:40  /  http://vardagssaker.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback