Nya datorn

2012-06-05 20:20:56 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Nu bloggar jag från nya datorn som kom idag. Klickade hem den i söndagskväll och idag kunde jag hämta ut den. Det var snabbt levererat! Nu gäller det att flytta över alla bilder och sånt från den gamla datorn och det har jag tänkt att ägna mig åt imorgon för nu väntar snart duschen och sedan det allra sista avsnittet av Desperate Housewives. Fram med näsdukarna kan jag tänka mig =)!

KRAM



Äntligen har jag en dator med webkamera! Tjohooo här är jag!





Kommentarer
Anna

Jag tycker det är super att han fått vattkoppor nu men Gabriel har inte fått några än. Hoppas ju verkligen att han ska få det med så att det verkligen är överstökat sen. Alexander har fått det i en mild variant så han har varit som vanligt om än väldigt prickig ;)



Tack! Jag känner mig så nöjd med beslutet och du har nog rätt att det kanske inte hade känts bra om jag valt så tidigare :) Det har fått växa fram och jag vet nu att det är det bästa för alla inblandade :)



Härligt med ny dator! Min älskade Mac fick ju en massa te över sig men nu har den varit hos verkstaden och jag fick tillbaka den igår. Så underbart med en bra dator igen :) Känns som att jag fått en ny dator men jag behöver ju inte hålla på med allt det där förflyttandet av bilder och filer med mera :)



Hoppas du känner att blogglusten kommer tillbaka nu :)



kramar

2012-06-07  /  22:49:18  /  http://annastankehorna.blogspot.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback