Mammakläder

2012-07-10 10:52:32 ,   Graviditet/Bebisförberedelser/Förlossning
Gomorron! Idag tog jag en riktig sovmorgon och klev inte upp ur sängen förrän kl. 10. Var uppe en sväng vid 8 och åt lite. Denna ständiga hunger!!
 
Jag har i några veckor haft problem med kläder. Inga byxor passar ju längre. För två veckor sen tog jag fram de mammabyxor jag hade när Max låg i magen. Jag har bara sommarbyxor och tänkte att de ju skulle passa men de är för stora. De köptes nog när jag var runt v 24 och höfterna var antagligen bredare än vad de är nu. Eller också har byxorna helt enkelt töjts ut. Så jag är ganska byxlös med andra ord. Tur det finns tights. Det är typ det enda jag använder nu. Har inga mammaleggings utan kör på mina vanliga vilket ju inte är så skönt eftersom de trycker åt på fel ställe så att man blir kissnödig hela tiden. Klänning är skönt att ha när det är varmt ute.
 
Imorn kommer en kompis hit och ska ha med sig mammabyxor som jag får prova. Hoppas på att det är nåt som passar. Vill helst inte köpa för mycket nu innan jag börjar få "riktig" mage eftersom jag tycker det är svårt att veta vad som kommer passa framöver och det kostar ju en del. Då är det bättre att låna eller köpa begagnat eftersom det kan hända mycket på några veckor.
 
Dessa byxor ska jag i alla fall så småningom spana in på HM för jag tycker de ser sköna ut inför hösten. Måste ju ha sköna byxor att jobba i.
 




Kommentarer
Linda

ja fy det är jättetrist allt med jobbet men det kommer bli bättre ( jag måste intala mig det iaf)

ja du mammakläder fick jag kränga på mig i v 10 typ haha. min mage har ju kommit pang bara, så tackochlov eftersom vikten också tyvärr skjutit så kan jag ha alla gamla gravidkläder.

men vad konstiga regler de verkar ha där du bor? varför ska man inte kunna lyssna på hjärtljuden innan??? från v 15 sa min bm, innan dess kan det vara svårt att höra bra.

jag får komma varannan vecka och lyssna om jag vill.
'men det var ju skönt att du fått tid till det iaf. jag fick tid till den 2 augusti. väldigt sent för oss båda tycker jag det är ju i v 20-21. sist gick vi i v 18...

kram

2012-07-10  /  17:47:49  /  http://familyspace.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback