Furuviksparken

2012-07-19 19:59:53 ,   Allmänt/Vardagsliv
Idag har vi haft en solig och fin dag på furuviksparken där vi tittat på djur, åkt karuseller och badat. Trötta barn och trötta föräldrar nu ikväll!
 
 




Kommentarer
Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11.

Oj, så roligt :) Fina bilder! Vi ska oxå till furuvik i sommar :)

Svar: Va kul! Det är en riktigt bra park tycker jag. Kul att det även är karuseller och badland.
Sara

2012-07-19  /  21:22:38  /  http://emmashjartan.se
Åsa

Väldigt bekant miljö. Vi var där igår:) Sonen är totalt djurinsnöad och var i fullkomlig extas... Varje sommar är det inte en fråga om vi ska till en djurpark, utan vilken vi ska till! Vi föräldrar fick en extra bonus. Mina föräldrar tog hem barnen och vi fick hotell och mysdygn i Gävle med tillhörande IKEA-shopping idag!
Hoppas du, magen och resten av familjen har en skön sommar trots sisådär-väder.
Kram

Svar: Nämen va kul att ni var där dagen innan oss. Vi har också semestrat i Gävle för mina bröder bor där. Va kul att han gillar djur så mycket. Vi har inte varit i nån annan djurpark än Furuvik. Har du nåt bra tips? Va härligt med hotellvistelse. Här skiner solen idag så idag är en härlig sommardag =) Kram
Sara

2012-07-19  /  22:13:43 
Anonym

Vi har varit på Furuvik, Eskilstuna, Skansen och Borås, och då måste jag nog säja att Borås är den absolut bästa. Sen är Eskilstuna och Furuvik ungefär likvärdiga, och den vi blev minst nöjd med var Skansen. Albins högsta önskan är Kolmården, men vi vill vänta tills Annie blir lite äldre, vilket frustrerar sonen. En gång gick han fram till Annie och skrek VÄX ANNIE!!! Lite sugen på Kolmården kanske... Ha det gott/kram Åsa

Svar: Hi hi! ja det är inte lätt att få vänta på lillasyster. Kolmården är ju så dyrt så då vill man ju att de är stora så de kan uppleva det ordentligt. Borås har jag hört gott om från andra håll med och där är ju priset ett plus. Har för mig att jag hört att det är ganska billigt inträde.
Sara

2012-07-21  /  14:47:11 
Anna - Livet med tre barn ♥

Hihi, gud så fina bilder på Max.

2012-07-22  /  20:26:03  /  http://withlovefrom.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback