En varm och fullspäckad dag

2012-07-09 22:36:53 ,   Allmänt/Vardagsliv
Vad glad jag blir att läsa era kommentarer angående min graviditet. Jättekul! Tack alla. Om ni vill fråga nåt så fråga på.
 
Idag har vi haft riktigt varmt väder. Jag började dagen med att åka och köpa krukor och plantor. Har planterat i två krukor och ställt vid våra ytterdörrar. Blev fint. Kravet jag hade var att de skulle vara lättskötta, rosa/lila och billiga! Alla kriterier uppfylldes.
 
Eftermiddagen har Max och jag tillbringat vid en sjö tillsammans med A-C och barnen. Var riktigt skönt i vattnet och jag tror vi sammanlagt var i vattnet i 1,5 timme. Nu på kvällen blev det grillat här hemma med A-C och M. Vi satt ute i trädgården och åt. Helt underbart... och gott. Sedan avslutades min kväll i mammas och pappas fantastiska uterum med en kopp te och en chokladpralin.
 
En riktigt bra dag med andra ord och ni kan ju gissa att jag är trött nu. Har haft huvudvärk också men det rådde en alvedon bot på. Har känt diffusa rörelser från bebisen i magen idag. Så fantastiskt.... vill bara känna mer! Idag är en sån där dag man vill minnas känslan ifrån.
 
 
 
 
 
Titta här vad jordgubbsplantan i bakgrunden heter:
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback