NEJ!

2012-01-03 22:59:56 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ni anar inte hur tungt det känns att åka och jobba imorn. Det är inte själva jobbet som är jobbigt utan bara det att åka iväg och vara borta hela dagen. Och att jag måste gå upp vid 7 (vilket jag annars brukar klassa som sovmorgon men nu har jag kommit in i lata vanor) och inte kan sitta uppe hur länge jag vill ikväll.

Jag hade tänkt att gå och lägga mig kl. 23. Det är visst klockan nu.....


Ooops....

KRAM ♥




Kommentarer
Josefine

Maten blev jättegod, särskilt oxfilén som Mats fixade. Den riktigt smälte i munnen! Löjromsmoussen är toppengod (vi hade den på vårt bröllop) och lätt att göra. Det bästa med den är att den går att förbereda den innan.



Tack för receptet på kräftsoppan, den ska jag testa. Låter jättegod!



Lycka till på jobbet imorgon! Förstår att det känns tungt, men det brukar ju ta en dag eller två så är man inne i svängen igen. Kämpa på!

2012-01-04  /  00:59:09  /  http://josselyn.blogg.se/
Emma - mamma till Meja och Alvin

Hoppas du får en bra dag på jobbet i alla fall :)

2012-01-04  /  07:28:52  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
Anna

Hoppas du får en mysig dag på jobbet. Det är i alla fall helg snart igen och bonuslång blir den ju med ;)



Jag förstår känslan. Jag har tagit på mig två morgonpass sen jag började jobba extra. Kan enbart jobba fm på helger. Ena lördagen fick jag sjukanmäla mig då Alexander var magsjuk och den andra lördagen ändrades starttiden från 7.45 till 12 av någon anledning och jag kände lite lättnad, haha. Mest för att jag är van att ta slöa mornar. Jag är ändå van att gå upp tidigt med barnen. Nu ska jag jobba förmiddag den 14:e så får se hur det går :) Skönt när man väl är där tycker jag. Jag är egentligen extremt morgonpigg men med två barn som sover lite halvkasst båda två så...



Svar på din kommentar. Vi har inte bestämt tapeter än, haha. Men det lutar mot gråa i lite mörkare ton. Hallen går ihop med köket så vi tänkte mörkare i hallen och ljusare i köket för då blir ena hallväggen som en fondvägg till köket.

Fondue var gott och framför allt mysigt att sitta med. Dock mår inte min mage alls bra av det så det får inte bli något som sker ofta.



En kommentar längre än ditt inlägg ;)



kramar

2012-01-04  /  08:31:33  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback