Måndagmorgon

2012-01-30 07:12:15 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gomorron! Nu är det åter till vardagen och nu hoppas jag vi håller oss friska några veckor. Max och jag äter frukost och ska snart åka iväg. Det är -11 grader ute så idag gäller det att klä sig ordentligt. Det är något fel på uttaget till motorvärmaren i vår bil så om jag kopplar in den bryts strömmen i garaget, och vår garageport är trasig och går inte att komma in i så summa summarum: Iskall bil att starta!

Ha en bra dag ♥




Kommentarer
Anna

Minus 11 var det när jag gick från jobbet igår. Märks att man inte är van vid den här kylan nu. Förra året var det ju "varmt" en sån här dag ;) Hoppas du får en härlig måndag!



Huset är rätt stort ja :) Vi vet faktiskt inte hur mycket dyrare det blir. Uppvärmningen är annorlunda då den är vattenburen men sen är det så att man kan elda och det är gjort så mycket bättre än hemma hos oss då man tar tillvara på värmen från kaminen bättre. Här där vi bor nu så blir det i princip kallt så fort det inte brinner i kaminen längre. Vi kommer väl förmodligen behöva ta ett lite större lån men vi funderar på att byta bank och lägga om lånen så vi får se hur det blir. Förhoppningsvis blir det inte så stor skillnad :)



2012-01-30  /  08:03:36  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback