Liggsår

2012-01-26 17:00:59 ,   Allmänt/Vardagsliv
Man får ju nästan liggsår av att ha feber! Har i alla fall suttit på en stol en stund och druckit te när min moster var här en liten stund.

Max har varit ute en stund på eftermiddan när Marcus kom hem från jobbet. Han satt på sin snowracer och Marcus drog den på gräsmattan och sen ville Max gå in. Han orkade nog inte leka mer ute men frisk luft fick han i alla fall. Nu är han i full fart här hemma!



Max ute i söndags!


Nu ska jag lägga mig på kudden igen och vila. Alvedonen jag tog runt lunch börjar gå ur kroppen känner jag.





Kommentarer
Anna

Usch, stackare som är sjuka! Hoppas ni kryar på er snabbt! Trist med så lite snö. Vi har riktigt vinterlandskap nu. Kanske kommer till er med snart :)



Det huset vi flyttar till är ungefär dubbelt så stort. Vi har 5 rum och kök nu plus 1 badrum, 1 toalett och 1 bastu/dusch och ganska stort garage. Tyvärr är jag sämst på att komma ihåg hur många kvadrat det är (130 boyta kanske...). Det vi flyttar till har lika stor övervåning som vårt nuvarande hus är. Sen är det källare med gillestuga. Det finns ett stort hobbyrum i källaren med plus ett rum till som vi kan lägga golv i för att få ett till sovrum. Tvättstugan ligger i källaren och sen är det vedeldad bastu som är lite mer än dubbelt så stor som vår nuvarande :) Garaget är däremot mindre än vårt nuvarande (till Fredriks stora förtret, han har dock fått ja till att hyra garage på annat håll ;))

Det är rätt mycket renovering i huset men det finns jättemycket potential. Planen är väl att hyra in någon som tapetserar om innan vi flyttar in och sen tar vi väl lite i taget efter det. Det går absolut utan tvekan att bo i det som det ser ut nu :) Längtar massa tills vi flyttat. Fasar dock lite för att sälja vårt nuvarande (ifall man inte får det sålt).

2012-01-26  /  23:17:57  /  http://ambi.blogg.se/
Russin

usch gumman.. :(



jaghar klarat mig undan febern, med denna hosta tar snart livet av mig.. :(



krya på dig

2012-01-27  /  18:17:30  /  http://russinsdagbok.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback