Kvällstankar

2012-08-30 21:11:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Det har åskat här ikväll. Jag drog ur allt som ska dras ur och satte istället på radion och redigerade bilder på datorn (som går på batteri). Skönt sen när åskan dragit förbi så jag kunde gå ut på nätet igen.
 
Idag var en sån där dag på jobbet som började rörigt men som slutade med en riktigt fin eftermiddag. Vi åt fattiga riddare till mellis och lyssnade på radio och mös. Det är efter en sådan eftermiddag det känns lite tungt i hjärtat att jag inte kommer att kunna följa mina fina barn under hela läsåret utan kommer få kasta in handduken här nån gång i höst eller senast till årsskiftet i alla fall. Men självklart längtar jag efter vår bebis mer än någonting annat ♥. Det handlar väl en del om att man påbörjar mycket så här i början av en termin med planering och visioner men att jag liksom inte kommer få vara med hela vägen fram.
 
 
Strax kommer Marcus hem från en grej han varit borta på ikväll och då ska vi göra kantarellmackor. I söndags var han ute och plockade en kasse kantareller. Gott att äta men var riktigt trist att rensa dem i söndags.
 
Ignorerar det faktum att jag börjar jobba 6 imornbitti och låtsas att det redan är helg. Imorn när det dock är helg på riktigt åker spenderarbrallorna på för ska köpa kavatskor till Max och sedan blir det IKEA-shopping inför våningsbytet. Planerar också kinamatsbuffé till kvällsmat.
 
Nudlar resten av månaden?
 
KRAM till er!
 
 
Förresten, tack för era barnvagnstips! Gärna fler =)! Det lutar nog mest åt att vi köper en begagnad fast vill helst inte att den ska vara äldre än 1-2 år.




Kommentarer
Johanna

Låter som en skön dag! Här har det regnat, regnat och regnat lite till..! Hoppas ni hittar fina saker på IKEA till övervåningen. Och sköna skor till Max!

2012-08-31  /  06:10:29  /  http://justnuochidag.wordpress.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback