Fientligt inställd!

2011-09-06 09:56:10 ,   Allmänt/Vardagsliv


Max för ett år sen!



Gomorron tisdag! Jag sov till 8 idag. Riktigt lyxigt detta med vab-dag ju. Men det har bara gått en timme och 40 minuter sen jag vaknade och är nu rastlös och skulle hellre vilja vara på jobbet. Att Max dessutom har sprungit runt och hällt juice på golven medan jag pratade med försäkringskassan gör ju inte saken bättre....!

Apropå försäkringskassan. Jag känner mig alltid så fientligt inställd när jag ringer dit. Irriterad från början liksom. Nu ringde jag för att fråga varför jag inte fått pengar för min föräldralediga vecka för en månad sen som jag sökte ersättning för redan i början av juli. För Marcus tog det två veckor att få pengar för sin vecka. Nu hade jag ju inte behövt vara upprörd för svaret var ju ganska logiskt - de gör en sgi-utredning på mig pga att jag gått upp i heltid. Och vad är egentligen två månader att vänta? I april fick jag en utbetalning från försäkringskassan som bl a innehöll ersättning för två vab-dagar från december. Jag hade glömt bort dem så blev ju ett välkommet vårtillskott! Vi får väl se hur länge det tar innan jag får ersättning för dagens vab.

Max är i alla fall mycket piggare idag så imorn blir det vardag igen. Nu ska vi ta tillvara på denna dag och åka och köpa ett nytt dammsugarmunstycke. Max behöver komma iväg lite efter tre dagar hemma!




Kommentarer
Anna

Jag brukar också känna mig irriterad redan innan jag pratar med fk. Dock har det varit riktigt bra personer jag fått prata med de senaste gångerna så irritationen har lagt sig. Sist jag ringde behövde jag inte stå i kö länge alls heller. Irriterar mig rätt mycket på deras hemsida med, haha. Lätt att göra fel på anmälan och begäran av föräldrapenning.



Skönt att Max är piggare!



Jag orkar inte riktigt gå tillbaka med müslin så det är väl där skon klämmer. Det är en affär som ligger två mil bort så måste ta bilen. De har otroligt billiga blöjor där men just nu är jag irriterad på det här med gammalt och sist Fredrik var där fick han betala 399kr för 7,5 kg hundmat eftersom killen som satt i kassan inte kunde hitta prisuppgifter. Normalt brukar de ta 309 kr för 15 kg :S Han slog in det som leksaker 399kr till slut. Fredrik orkade inte bråka då det var irriterade kunder bakom och killen i kassan satt med "problemet" i 10-15 minuter. Riktigt dåligt! Bättre att ta underpris då tycker jag. Jag hade sagt att jag aldrig betalar den summan dock.



Angående hallon i vaniljyoghurten, det kan ju vara riktigt farligt ifall man är allergisk mot hallon. Man väntar sig ju inte att hitta det i en ren vaniljyoghurt liksom.



Sorry att det blev mer som ett inlägg än en kommentar :P

2011-09-06  /  10:51:29  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback