Febern

2011-09-12 21:41:06 ,   Allmänt/Vardagsliv
Det är inte lätt att ta hand om en febrig kille. På eftermiddan var han riktigt slö så jag satt och tittade på honom större delen av tiden för att se om han började skaka eller liknande. Han blev slöare och slöare och på 10 minuter steg febern från 38.4 till över 39 så då fick han alvedon igen. Det var vid 16 och sen dess har det varit fart på honom tills han somnade för en stund sen. Han har knappt velat äta något bara russin, popcorn, frukt och kex men han har druckit mycket vatten. Nu hoppas vi på en lugn natt.

Jag riktigt avskyr när han är febersjuk. Tycker det är jättejobbigt efter feberkramperna. Vill aldrig uppleva det igen och blir livrädd av tanken att det kan hända igen.

Imorn är det min tur att jobba och Marcus som ska vara hemma. Blir skönt att tänka på lite annat. Hoppas att Max feber är lägre imorn så jag bara kan tänka på jobbet. Tar ju en kvart att köra hem om det skulle hända något.

Jag är riktigt trött nu efter att ha varit vaken sen 5.45. Godnatt ♥




Kommentarer
Emma - mamma till Meja och Alvin

Känns som att han är mycket sjuk nu efter sommaren, eller inbillar jag mej? Förstår att det är jobbigt med feber efter det som var...

Kram

2011-09-13  /  19:30:57  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback