Julförberedelserna har börjat!

2011-11-20 10:55:47 ,   Allmänt/Vardagsliv



Ja då var redan söndagen här! Jag tänkte hela dagen igår att jag skulle krypa upp i soffan med en kopp te och blogga på kvällen men jag somnade vid 22 i soffan och vaknade två timmar senare och då blev det direkt i säng. Men nu sitter jag här med min tekopp, datorn och en bit choklad.

Igårförmiddag var jag på inspirerande frukostbuffé där förslag på juldekorationer presenterades. Blev inspirerad och gjorde ett litet "arrangemang" här hemma på matbordet vilket ni ser på bilden ovan. Lagom och enkelt!

Igåreftermiddag fick Max vara hos sin mormor och morfar medan Marcus och jag åkte och shoppade. Var mysigt. Vi köpte adventsstjärnor till vardagsrummet och en ny plastgran. Vår gran hade tappat några grenar inför förra julen så den åkte i soporna i flytten. Nu är det bara alla julklappar som ska handlas också. Kan erkänna att vi inte börjat än. Det var liksom inte förrän i tisdags jag förstod att det är första advent redan nästa helg. Sprang inte denna höst iväg väldigt fort? Eller det kanske bara är för mig den försvann.

Kram




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback