Kladdkaka med mjölkchokladfudge
2011-03-22 20:51:59
,
Mat och annat gott
Den blir godast om den får stå och kylas ner ordentligt. Vi åt den lite för tidigt i söndags och då var mjölkchokladfudgen fortfarande väldigt lös och det blev lite väl kladdigt och sött. Godare om den får stelna till lite i kylskåpet. Den var väldigt god dagen efter jag bakade den.
Kladdkaka med mjölkchokladfudge
- 3 dl socker
- 2 ägg
- 100 g smör
- 1,5 dl vetemjöl
- 1 dl kakao
- 1 tsk vaniljsocker
- lite salt
- 1,5 dl vispgrädde
- 200 g mjölkchoklad
- 1 tsk honung
Den blir godast om den får stå och kylas ner ordentligt. Vi åt den lite för tidigt i söndags och då var mjölkchokladfudgen fortfarande väldigt lös och det blev lite väl kladdigt och sött. Godare om den får stelna till lite i kylskåpet. Den var väldigt god dagen efter jag bakade den.
Kommentarer
malin-mamam till sam och tim
Tack det receptet måste jag testa!
Som det ser ut nu så i augusti, hoppas det blir då med!
Linda
Åh så gott det ser ut! Det ska jag testa i helgen, mums!
Linda
Vad skönt att ni också får tillbaka också! Jag är alltid så rädd för att jag ska behöva betala tillbaka och som föräldraledig har man ju inte så mycket pengar över direkt. Sockerbomb gillar jag ;)
Anna
Oj, nu började jag dreggla. Mumsigt det ser ut. Måste nästan testa receptet så snart som möjligt :)
Sara
Tack för receptet, det ska jag definitivt testa! :)
Vore kul med lite fler matbilder och recept här, du inspirerar!
Trackback