2 veckor i huset

2011-03-15 13:07:00 ,   Inredning/Hemma hos oss
Idag är det två veckor sen vi flyttade hela vårt bohag hit. Det känns som vi alltid bott här. Det är så självklart på nåt sätt och känns otroligt rätt. Ser verkligen fram emot våren och sommaren här. Att få vara ute i trädgården, grilla på trädäcket och njuta av härliga sommarkvällar i uterummet. Innan allt det hoppas vi på att få bli friska så vi kan packa upp det sista. Nedervåningen är relativt klar med utantag för några kartonger i vårt sovrum som ska packas upp och gardiner som ska upp i vardagsrum och tvättstuga/groventré samt några taklampor. Sen behövs det lite mer detaljer men de fixar man ju allt eftersom. Vill åka till inredningsbutiker och titta =).

Övervåningen är lite kaosartad. Ett rum på övervåningen är Marcus och där har han dator, instrument, filmer, tv och soffa. Där har han ordnat ganska mycket (en ungkarlstillflykt kallar jag det för). Sen så är det ett allrum när man precis kommer upp för trappan och där står det en massa kartonger som ska packas upp (böcker, sängkläder, handdukar och allt sånt där tråkigt). Sedan är det ett rum till och där har vi satt upp bokhyllor (ställt in några böcker och pärmar) och ett skrivbord. Har även en början till walk in closet i det rummet. Ska visa er nån dag.

Det känns dock ingen brådska med allting men det kliar i fingrarna när man går här och är inredningssugen men har svårt att hitta energin bakom alla influensa- och förkylningsvirus. Längtar dessutom otroligt mycket efter att få bjuda hit vänner ♥.



Övervåningen för två veckor sen. Rakt fram är Marcus rum. Rummet med svarta tapeter är allrummet och trappan ligger precis till vänster efter träpanelväggen.




Kommentarer
Emma - mamma till Meja och Alvin

Åh det verkar som att det blir så himla fint :D

2011-03-15  /  13:58:20  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
Nina

det har föööööör mkt fint :P

2011-03-15  /  14:17:24  /  http://deliciously.se/
Nina

va härligt det låter. trevligt då man träffat så rätt :D (asså med boendet)

2011-03-15  /  14:17:53  /  http://deliciously.se/
Linda

verkar vara ett så himla fint hus som är färdig renoverat dessutom. Måste kännas toppen! Hur många sovrum har ni eftersom ni får plats med ungkarlsrum, w-i-c, sovrum mm?

Vill se mer... haha.

krya på er nu!

2011-03-15  /  15:27:04  /  http://familyspace.blogg.se/
Jenny

Va kul att se bilder från nya hemmet, det ser jättefint ut:o)



Hoppas du blir frisk snart!!

2011-03-16  /  20:43:58  /  http://www.barnlangtan.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback