Rensar och packar upp

2011-07-25 14:11:10 ,   Allmänt/Vardagsliv
Go middag ♥

Jag håller på att städa i vår klädkammare vilken blivit ett avställningsrum i flytten. Där står det grejer och kartonger huller om buller. Nu plockar jag ur kartongerna som ska tömmas och ställer i ordning de som ska vara kvar. Har precis monterat ihop ett skoförvaringsställ som vi köpte för flera månader sen. Dags att tömma kartongen med skor =)! Det blir skönt när klädkammaren är i ordningsgjord för då finns det inte så många spår kvar som tyder på att vi bara bott här i några månader.

Samtidigt som jag grejar har jag aftonbladets web-tv på och följer därmed sändningar angående häktningen av Norge-terroristen. Återigen, det är så fruktansvärt hemskt det som hänt att det liksom finns i tanken hela tiden och om jag känner så hur sjutton ska då de som varit med om det må?! Det är så många människor som fått hela sina liv förstörda för alltid.

Hemskt.




Kommentarer
Anna

Tänkte bara säga hej. Hamnade här av en slump och har nu hunnit läsa alla blogginlägg från de tre senaste månaderna, kommer definitivt fortsätta läsa din blogg =)

2011-07-25  /  19:30:35  /  http://annamopp.blogg.se/ny





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback