Ett mysterium

2011-07-26 22:28:30 ,   Max
Som jag nämnt flera gånger tidigare så har Max mycket fantasi och leker en hel del rollekar. Igår tittade han på ett avsnitt av Hurra för Kalle på bolibompa.se medan vi rensade klädkammaren. En stund senare lekte han på sitt rum och kom ut till mig i köket, sträckte ut händerna och tittade på mig med stora ögon. Mamma min penna är borta. Det är ett ysterium. Jag måste ringa Kalle. Han sprang in på sitt rum och hämtade en av sina mobiltelefoner (han har våra gamla som inte fungerar) och så "ringde" han Kalle. Jag frågade efteråt om det var någon som tagit hans penna. Ja pappa sa han. Vi gick tillsammans till Marcus för att fråga om han tagit pennan vilket han inte gjort. Återigen utbrast Max Det är ett ysterium. En stund senare hittade vi honom i vårt förrådsgarage. När Marcus frågade honom vad han gjorde där så svarade han letar ledtrådar. Var pennan tagit vägen fick vi aldrig veta för en stund senare hade han börjat med nästa lek!

Som sagt, han har fantasi vår pojke =). Och i Max fall så stämmer inte tesen att teven dödar barns fantasi och kreativitet.



Max i sin hatt. När han har den på är han "magisk". En trollkarl alltså =)!




Kommentarer
Emma

Jag flyttar in i lägenheten på fredag, så jag ska försöka lägga upp bilder på lägenheten i helgen =)

2011-07-26  /  23:11:11  /  http://www.emmasrum.blogspot.com
Emma - mamma till Meja och Alvin

Hahha vad rolig han är :)

Kram

2011-07-27  /  10:30:33  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
Anna

Hihi, så sött! Det är bra med fantasi. Det har min lille herre med. Man blir fascinerad över de fantasilekar som utspelar sig. Just nu är favoriten att det är hajar på golvet som man måste undvika genom att gå på möbler och allt vad det är.

2011-07-29  /  13:53:36  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback