Fredagsmyset börjar NU!

2011-01-14 19:19:22 ,   Allmänt/Vardagsliv
Nu väntar klyftpotatis, pepparbiff och bearnaisesås och sen blir det Let´s dance med popcorn, chips och coca-cola. Precis såsom en fredagskväll ska vara!

Har haft trevligt fikabesök av K och lilla L. Max var dock måttligt road när en liten tjej på 7 månader ville åt hans leksaker. MIN röt Max till. Till slut somnade L så då fick Max härja fritt bland sina grejer =)!

Hoppas ni får en mysig kväll!
Kommentarer
Anna

Hihi, känner igen det där med "MIN!"

Hoppas ni får en mysig kväll!

2011-01-14  /  21:15:40  http://ambi.blogg.se/
Nina

hjasså :D nyfiken! :D ahah ja det har theo med :D å ja har spanat på ännu flera asg

2011-01-14  /  21:43:35  http://deliciously.se
Nina

asså ursäkta min kommentar. det där jasså :D nyfiken. det kommer från att ja skrev i en annans tjej blogg? ibland kommer ja åt nån knapp på laptopen som klistrar in den meningen??? å ja märker det inte ens.. så ja förstod va du mena :Då ja hoppas att dem där gravidkläderna är som vanliga kläder. så att man kan använda det sen med. dock har ja issues med tajta kläder då ja inte direkt har kropp för det sen theo kom :P

2011-01-14  /  22:14:23  http://deliciously.se
Nina

å ja har oxå köpstopp egentligen. men ja har inte så mkt kläder hemma. så ja kände. screw it! så nu köpte ja till mig själv. sen lär d väl dröja. orkar inte ha två tröjor som inte är för tajt lr kort så att magen syns. det som va bra med tröjorna. att dem va lite längre..usch nu e ja trött här. borde väl sova. väntar på lets dance. väldigt viktigt å se ju. haha! sen blir det sängen.natti natt å ha en trevlig helg!

2011-01-14  /  22:16:02  http://deliciously.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback