Tårar

2011-02-15 17:16:37 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hi hi idag har jag ett riktigt pms-humör. Tur att jag kan skratta åt eländet. Har gråtit åt höjda räntor, diskberget på diskbänken, att jag inte började med köttgrytan i bättre tid, för att Marcus jobbar över och för att jag har en sån fantastisk son! Ja allt är visst värt en tår.




Kommentarer
Camilla

Ibland behöver man gråta över just dom triviala sakerna för att kunna må bättre sedan :-) Och höjda räntor det kan nog få vem som helst att gråta! Kram- Camilla

2011-02-15  /  18:47:56  /  http://camillasdiamanter.blogg.se/
Josefine

Ibland är det bara skönt att gråta :-) Hoppas humöret rycker upp sig snart!



Kram!

2011-02-15  /  19:12:49  /  http://josselyn.blogg.se/
Nina

va just att han kräktes första gången i fre. då hade han ju varit förkyld hela förra veckan. så vi trodde han åkte på magsjuka. så vi avvakta hela helgen. han bajsa å så som vanligt. hård i magen.. han kräktes inte mådde ok. han va hängig på förmiddagen men han va väl trött eftersom vi va uppe så länge med honom.. för efter att han sov tre tim så va han som ny..



igår gick han då till dagis igen å han skrek en hel del då han åkte upp. han ville va hemma med mig. när han skriker sådär hysteriskt så brukar han spy. men han gjorde inte. ca 30-45 min efter att vi lämnat honom så ringde dem å sa att han spytt.



kommer upp å han springer omkring med dem andra som vanligt. ingen feber, glad. kom hem å han åt som vanligt, han sov som vanligt. å lekte på.. han va hård i magen.



samma idag, hård i magen, käkat hela dan i stort sett. härjat å lekt. vi har varit hemma hos min mamma. ingenting.. varken mannen lr ja mår dåligt.



så ja har så svårt å tro att det skulle va magsjuka. han borde ju bli kass i magen iaf. å det borde inte hålla på såhär länge.. ?

2011-02-15  /  22:29:40  /  http://deliciously.se
Anna - Albins mamma

Styrkekram:) kul att ni ska flytta in snart. Allt ordnar sig ska du se.

2011-02-19  /  22:19:35  /  http://withlovefrom.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback