Lite gladare toner

2011-02-18 15:58:15 ,   Allmänt/Vardagsliv
Nej fy så tråkiga och trötta blogginlägg jag skrivit denna vecka som varit. Jag känner att jag faktiskt måste skriva att jag är himla lycklig just nu eftersom vi snart ska flytta in i vårt drömhus. Vill bara förtydliga det =)!

Max är dessutom helt fantastisk och jag skulle kunna vara med honom dygnet runt och titta när han leker och pratar. Häromdan när vi satt och åt kvällsmat så började han helt plötsligt sjunga: Bä bä ita amm, ha du nåon ull. ja ja säja ban ja ha äcken ull! Han har aldrig sjungit för oss förut utan bara rabblat lite sångtexter men inte så mycket men då tog han minsann ton och har fortsatt med det de senaste dagarna.

Jag är så glad över att han trivs så bra på dagis och det känns så skönt att veta att han har det så bra där. Det betyder så mycket att han får ha en trygg punkt nu när vi ska flytta. Kan tänka mig att det kommer kännas lite konstigt för honom med nytt hem. Dessvärre ska en av Max fröknar sluta och det känns riktigt tråkigt. Fick veta det igår. Hoppas att Max fortsätter att trivas och inte känner sig otrygg.



Fast jag själv jobbar som förskollärare (eller rättare sagt lärare i förskolan) så säger jag ju dagis och jag får lite dåligt samvete för det. Dessutom använder jag ordet "fröken" vilket ju heller inte kanske är ok men jag känner mig inte kränkt av att någon säger dagis eller fröken fast jag själv är i branschen. Hoppas inte någon tar illa upp bara!





Kommentarer
Jenny

Herrejösses, jag kommer nog aldrig sluta säga dagis och fröken;o))



Trevlig helg.



Kram

2011-02-18  /  16:09:15  /  http://www.barnlangtan.se/
E.K - Mamma till Alicia

Jag kommer nog heller aldrig sluta säga dagis och fröken, en vana :)



Trevlig helg.

2011-02-18  /  17:36:11  /  http://eekk.blogg.se/
Emma - mamma till Meja och Alvin

Jag säger förskola nästan alltid, så Meja säger ju skola istället för dagis, bra tycker jag :) Du får öva nu när du själv jobbar där ;)

2011-02-18  /  18:25:01  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback