IKEA-tripp

2011-02-28 21:17:46 ,   Allmänt/Vardagsliv
I eftermiddags tog jag och Marcus en tripp till IKEA. Blev lite krukor, ljuslyktor, bordstabletter, nya stolsdynor, grind, klädställningar m.m som inhandlades. Kul med inspiration och nya grejer till huset.

Har ju varit helt bestämd med att jag vill ha ett väggord i köket men nu ikväll slog det mig att det kanske vore bättre med tavellist med kokböcker på.... hm.... jag får fundera på det ett tag och fråga vad Marcus tycker. Får känna efter när vi flyttar in vad som skulle passa bäst.

Det blev en korv på IKEA innan vi åkte "hem" till Max igen. Han var så trött ikväll och somnade innan 19.30. De senaste kvällarna har han varit uppe sent. Det blir lite som helg hela tiden nu när vi bor här och dessutom är lediga från jobbet. Imorn är det bankmöte och flytt som gäller. Max ska vara på förskolan (pedagogerna har varit så snälla att de erbjudit Max att vara där två dagar medan vi flyttar fast han egentligen ska vara ledig för att vi är lediga. Han skulle ha varit där idag men eftersom vi haft det väldigt lugnt idag så tyckte jag det kändes dumt att lämna iväg honom så därför blir det bara imorgon han är där denna vecka).

Marcus är i lägenheten och tömmer kyl och frys. Nu ska jag läsa lite bloggar och surfa runt efter inredningsinspiration. Någon som har tips på nåt ställe där de har fina lila kuddfodral (till småkuddar i soffa)?




Kommentarer
Erika

Tack, vad roligt att du gillar min blogg :).



Är alltid skönt att vara ute i friskluften! Längtar tills Emeline är stor nog att uppskatta det också :)

2011-03-01  /  00:26:48  /  http://mylittlewords.se
Emma - mamma till Meja och Alvin

Har du kollat på Hemtex där brukar dom ju ha en massa olika?

2011-03-01  /  09:12:40  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
sevendaysaweek

sv: ja, jag blev då förvarnad men det var ändå superobehagligt!!

2011-03-01  /  09:31:07  /  http://www.sevendaysaweek.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback