Idyllisk lördag!

2011-12-10 15:57:42 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej ♥ Här har vi en lugn lördag. Nästan sådär idyllisk när det känns som det inte finns ett enda bekymmer i världen. Sådana stunder är så härliga. De dyker inte upp så ofta så man får passa på och njuta av dem. Jag får påminna mig om denna känslan imorn då Marcus och jag ska handla julklappar i affärernas julstress. Vi har dock inget annat val än att åka på helgen. I veckorna finns inte nån möjlighet för oss att komma iväg. Max får vara hos sin mormor och morfar imorn för jag skulle aldrig utsätta varken oss eller honom för stressen i affärerna.

Jag har kokat gryta på förmiddagen idag (recept här) och vi har bakat pepparkakor. Det var ganska snabbt avklarat då vi inte hade köpt så mycket deg. Men det räckte för Max att baka en liten stund. Mysigt var det i alla fall. På eftermiddagen har Max och jag legat i soffan under ett täcke och tittat på tv och pratat. Det är så fantastiskt att han blivit så stor att vi kan diskutera saker. Vi pratade om tomten och vad han vill ha i julklapp och om lite andra saker. Det är inte så ofta man har tiden att stanna upp och bara sitta ner och lyssna på honom. Det känns alltid som jag prioriterar så mycket annat.

Nu fick jag mig lite datatid och strax ska vi åka på 3-årskalas för Z. Mycket hemmatid och även lite bortatid idag. Perfekt.


Kram till er!







Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback