Frukostvägran fortsätter

2011-12-05 13:22:31 ,   Allmänt/Vardagsliv
Nu är nya veckan igång och jag sitter och rastar på jobbet. Imorse kämpade jag med Max frukostvägran hemma. Precis när vi tror vi hittat nåt som funkar så vill han helt plötsligt inte ha det. Förra veckan åt han rostat bröd men sen kom han på att han inte ville ha det. Imorse fick han kokt ägg vilket han brukar gilla men det dög inte. Han fick även drickyoghurt som jag köpt för att testa om det vore något för honom men det ville han inte ens smaka på. Nåja havrefras och en knäckemacka fick han i magen i alla fall. Blev så glad på hans förskola när de berättade att de börjat att ge barnen en macka vid frukststunden (de får frukt också) eftersom många brukar vara så hungriga innan lunchen. Känns bra för då behöver jag inte oroa mig att han går hungrig hela förmiddagen.

Igårkväll åkte jag och A-C och handlade på ICA Maxi vid 20.30-tiden. Var en lugn tid att handla på. Kom hem vid ca 22.

Kram till er ♥




Kommentarer
Fia

Det är verkligen jättehärligt att åka och handla så sent, man slipper folk som trängs och man kan gå där i godan ro! Mysigare att handla på nåt vis!

2011-12-05  /  13:51:50  /  http://spegelreflex.blogg.se/
Nike och Frejas mamma!

Gud så konstigt, här i Arboga får de barn som kommer innan halv åtta frukost på förskolan.

2011-12-05  /  18:47:37  /  http://ienmammasliv.blogg.se/
Emelie

Så jobbigt! Vår son har varit sådan från och till hela sitt liv men nu har jag släppt det. Jag vet att han äter när han är hungrig och funkar fastän han inte äter ett mål men det är jobbigt. Det vänder nog snart!

Kram

2011-12-05  /  20:55:45  /  http://emeliesamjolie.blogg.se/
Maria

Min äldsta dotter som blir tre i februari har alltid varit svår med frukost. Framför allt har jag lärt mig att det inte går att hitta någon standrard som funkar som vi vuxna ofta gör (många äter väl exakt likadan frukost varje dag:). Här blir det ibland ägg, ibland pastarester, ibland kalvsylta, ibland flingor, ibland macka osv...

2011-12-06  /  10:53:22  /  http://filosofmaria.blogspot.com
Nina

theo hade en liten sån period med. nu tar det bara sjukt lång tid för honom å äta. så man behöver gott om tid på sig om mornarna!

2011-12-06  /  14:25:35  /  http://deliciously.se/
Russin

Så jobbig med matvägran.. Stina har inte vad jag minns vägrat mat så..

hon å andra sida ska ju äta hela tiden och då menar jag hela tiden.. Hon tjatar om mat från morgon till kväll.. trots hon nyss ätit en stor portion så efter 10 minuter så vill hon ha något annat att äta med..



Hoppas ni får rätt sida på det.. kram

2011-12-08  /  15:39:57  /  http://russinsdagbok.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback