Nyshoppat till Max

2011-08-21 15:56:07 ,   Allmänt/Vardagsliv
Vi fick en trevlig shoppingtur och jag fick handlat två byxor, två tröjor och en pyjamas till Max så det blev bra! Allt köptes på KappAhl.



Nu är vi hemma och slappar. Skönt att sitta och läsa lite bloggar och ta det lugnt. Vi ska röja lite snart och handla inför veckan. Nu när vi båda jobbar heltid måste vi förbereda inför veckan så mycket vi kan på söndagen för att de ska fungera i vardagen.




Kommentarer
Emma - mamma till Meja och Alvin

Oo den randiga tröjan var fin :)



Jag jobbar med 1-5 åringar...

2011-08-21  /  19:38:01  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
Sara

Hej!



Kul att du fastnat för fotografering!



När det gäller ISO är det som du säger lugnt att köra på fram till typ 800. Om du använder 100 eller 400 utomhus kommer du knappt se skillnad, det är i de mörka partierna du möjligtvis kan se lite grann. Men ofta tycker jag det är bättre med 1600 i mörka miljöer, än att tvingas på en blixt. (ett tips med blixt i mörker är dock att lägga till lite tid på Tv. Typ blixt + tid 1/8. Prova det ska du se, det kan bli häftigt!)



P är samma som Auto fast du kan kontrollera ISO, blixt och några till grejer. Så spelar bländare (Av) eller tiden (Tv) ingen roll för dig, kan du använda P. Jag använder den ofta.



Ha det gott och ställ gärna fler frågor om du undrar något!

2011-08-21  /  19:40:14  /  http://comefly.blogg.se/
Anna - mamma till Albin 3 år och gravid i v.18

Gillar skarpt tröjan till vänster "farfarströjan".



Vi har inte bestämt om vi ska kolla kön ännu... och ultraljudet är i morgon ;) Men om vi gör det kanske det blir min och N´s hemlis. Får se hur vi gör.



Kollade inte kön då Albin låg i magen, och är väldigt glad för det. Men skulle faktiskt vara kul denna gång så att vi vet hur mycket av Albins bebiskläder som vi kan använda.



Kram

2011-08-21  /  20:45:49  /  http://withlovefrom.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback