Familjelördag utan måsten

2011-04-09 21:57:09 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ja då är snart lördagen slut. Denna dag blev precis en sådan dag vi behövde. En massa härlig familjetid utan måsten. Vi började vår dag med att besöka Bra & begagnat där vi köpte möbler till vårt uterum för en billig peng. Det får funka denna säsong så köper vi nytt när det reas ut efter sommaren. Det vi tänkt oss är alldeles för dyrt just nu men vi vill ju ändå ha något.

Vi har varit ute mycket idag (och bland annat hoppat på vår studsmatta som ni såg i tidigare inlägg) och på eftermiddan kom Marcus mamma och bror hit och fikade i uterummet. Nu på kvällen tog Max och jag en kvällspromenad och sen städade vi bilen tillsammans med Marcus. Max somnade vid 21 i min famn i soffan till Körslaget. Mys.

Egentligen skulle vi haft vänner på middag här ikväll men sjukdom ställde tyvärr in det även denna gång (3:e gången vi skulle försöka ses inom loppet av en månad men det är inte lätt att vara två småbarnsfamiljer med alla virus som cirkulerar runt). Vi åt dock skaldjurspasta själva här hemma och får bjuda dem någon annan helg!

Hoppas ni njutit av vårdagen lika mycket som jag har ♥



Nån mer som bloggar på blogg.se som inte kan se statistik för idag? Dessutom står det 7/4 både på statistiken för igår och i förrgår.




Kommentarer
Emma - mamma till Meja och Alvin

Japp så ser min statistik ut också...



Hoppas er söndag blir fin!

2011-04-10  /  09:29:55  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
Anonym

Hej!

Jag driver en tv-blogg som heter http://tvminnen.blogg.se

Nu efterlyser jag personer som har någon anknytning till tv:n på ett speciellt sätt som kan tänkas vara med i min tv-blogg. Har du till exempel varit publik i ett tv-program? Är du släkt med en jätte stor kändis? Var du ett av alfabetsbarnen i fem myror? Eller något annat liknande? Eller så kanske du känner någon person som har en speciell anknyning till tv:n om du inte känner att du har det? Skriv i så fall till mig om detta verkar intressant.

Trevlig dag!

Mvh

2011-04-10  /  13:53:10  /  http://tvminnen.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback