Trend

2010-09-09 21:56:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Jag ser en trend i mitt bloggande de senaste veckorna. Bloggar mycket i början av veckan och mindre sedan. Beror på att jag jobbar mina kortaste dagar måndagar och tisdagar och sen blir arbetsdagarna längre. Veckans längsta arbetsdag är imorn! Känns segt eftersom det är fredag men det ska nog gå bra. Slutar 17.30 imorn.

Det jag ville komma fram till var alltså att jag är tröttare i slutet av veckan och är hemma mindre. Därav mindre bloggande.

Idag efter jobbet åkte jag hem och tog med Max för att köpa en sak. Vad får ni se i nästa inlägg. Sen var det hem och äta mat (som tur var hade vi rester). Max och jag pratade med min mamma i telefon och fick då för oss att åka dit så vi var där en liten stund. Sen skjutsade jag hem Max och åkte och handla. Packade upp varorna hemma, sen duscha och nu sitter jag här. Det känns som jag sitter ner för första gången idag och det "durrar" i hela fötterna =).

Nu ska jag läsa lite bloggar och bara njuta av tystnaden innan läggdags.... som jag misstänker blir ganska snart.


Svar på kommentar (personen lämnade ingen mail- eller bloggadress)

"Jenny

Är inte Max lite gammal för att sova i spjälsäng?"

 

Svar: Vi har inga planer just nu på att köpa en ny säng till honom eftersom han sover så bra i spjälsängen. Han känner sig trygg där och har inga problem att få plats. Han somnar oftast själv, sover hela nätter och ligger i princip aldrig inne hos oss. Så därför vill vi inte bryta något som funkar. Men självklart vet vi att det snart är dags för en ny säng eftersom han blir allt längre men just nu är det inte aktuellt. Flera vi känner som har barn i samma ålder har fortfarande spjälsäng så jag tycker inte det är konstigt =).





Kommentarer
Anna

Jag har ingen ork att blogga ngn dag istället, haha. Angående spjälsäng så hade vi gärna haft kvar vår till Alexander men då han klättrade över vågar vi inte riskera ngt. Han sov också tryggt i den så så länge det fungerar är det ju bara bra. Sen vi tog ner ena kanten kommer han in till oss varje natt.

2010-09-12  /  09:19:39  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback