Rosa bandet

2010-10-12 08:53:04 ,   Allmänt/Vardagsliv
I oktober månad ska vi ju tänka extra på de som drabbats av bröstcancer och bidra till forskningen. Även i år har jag köpt ett rosa band och det hoppas jag att ni alla också har gjort.

Jag tycker alltid att oktober månad är lite jobbig för för tre år sen i oktober väntade jag på besked efter undersökningar av en knöl i min bröst. Väntan är hemsk!! Jag hade tur och fick ett bra besked. Det fick jag även efter den andra utredningen som gjordes för 1,5 år sen pga att knölen växt. Nu har jag återigen fått kontakta bröstmottagningen för det ömmar runt min knöl (cysta). De lugnade mig dock och sa att det inte är någon fara. Jag ska i alla fall få en kallelse för att få komma och försöka få cystan tömd (den är 2,5 cm i diameter så vore verkligen bra att försöka få den att bli mindre. I framtiden kommer jag inte kunna amma på det bröstet om den sitter kvar. Max slog näsan i den och fick inget bra grepp så det var en av orsakerna till att min mjölk sinade och jag fick sluta amma).

Jag vill inte ens föreställa mig hur mitt liv hade sett ut om jag fått ett annat besked för tre år sen men jag är så oerhört tacksam för att jag fick ett bra besked. Men jag tänker också mycket på de som inte har sådan tur och det får mig att vilja hjälpa till. Att forskningen går framåt kan ju hjälpa många av oss i framtiden för vi vet ju inte vem eller vilka som kommer att drabbas. Det kan vara vårt eget liv vi räddar genom att skänka pengar idag.





Kommentarer
Anna

Så kloka ord..

2010-10-12  /  09:14:56  /  http://jiovanna.blogg.se/
Therese F

Så fint skrivet :) Nu ska jag också köpa ett rosa band :)

2010-10-12  /  10:10:29 
Carro

jättefin bild på dig, hoppas allt kommer gå bra.

2010-10-12  /  11:25:53 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback