Påminnelseräkningar!

2010-10-19 15:04:55 ,   Allmänt/Vardagsliv
Jag har egentligen bestämt mig för att ej sitta vid datorn för det är ju inte så bra för nacken eller för högerarmen som jag har ont i (pga spänningar i nacken) men jag var tvungen att starta datorn för jag fick en påminnelseräkning i posten som skulle betalas. Förstår inte vad jag gjorde den senaste gången jag betalade räkningar för jag har fått två påminnelser. Vi kanske har en liten räkningstjuv här hemma?! Jag har typ aldrig fått en påminnelse förut så tycker det känns lite läskigt. Och framförallt onödigt!!

Men det jag skulle skriva är att det är ganska tråkigt att vara hemma själv. Det är så tyst! Dagis stänger 16 idag så jag ska snart hämta Max. Att lyfta i och ur honom ur bilen är inte alls bra för min nacke men jag har inte så mycket val egentligen. Vi måste ju ta oss hem.

Vet ej hur jag ska göra med jobbet imorn än. Jag har tid hos kiropraktorn kl. 8 imornbitti och vill egentligen jobba sen på dagen men vet inte om det bara dumt tänkt av mig. Kanske vore mer vettigt att vara hemma en dag till för att verkligen få känna mig bra. Nacken har riktigt sagt ifrån efter att jag har ignorerat den i två veckor! Nu kom straffet!

Nej ni nu värker det så i handen så nu loggar jag ur....




Kommentarer
Martina

Hoppas du snart mår bättre!



Ja, jag hade också spanat länge på TOA-skylten men slog till sist till, och jag hade mer tur att det fanns fler kvar. :)

2010-10-19  /  16:55:17  /  http://martinasinspiration.blogg.se/
I väntan på Liten - Gravid i vecka 29

Ja men eller hur :)

2010-10-19  /  18:32:13  /  http://madeleiene.blogg.se/
Anna

Hoppas du blir bättre i nacken snabbt! Usch vad jobbigt att ha så ont :( Jag har också fått sådana där onödiga påminnelser. Första gången någonsin var då jag var hemma med Alexander. Blev skitskraj bara för att jag aldrig haft någon innan. Undrade hur jag kunde missa att betala när jag är så nogrann med sådant. Sånt som händer dock när man har mkt annat att tänka på. Tur är ju att man får påminnelser innan de går vidare med det.



Det är jättetråkigt när alla slutar. Speciellt sista tjejen nu kändes extra tråkigt. Kändes som att en väldigt fin person bara försvann ur ens liv. Alla slutar på grund av "the boss". De orkar inte med allt skäll utan grund. Nu är jag mest erfaren i receptionen och jag har arbetat i två månader :-S Det är fyra som slutat sen jag började varav tre har arbetat i receptionen/konferensen.

2010-10-19  /  19:57:31  /  http://ambi.blogg.se/
Annah - Livet som tvåbarnsmamma

usch vad jobbigt :/ Jag gav Chloe laktulos hade det hemma, så nu har problemet "löst" sig haha :D

2010-10-19  /  22:05:51  /  http://carpeannah.se
sevendaysaweek♥

sv; åh, tack så mycket!

2010-10-20  /  13:29:39  /  http://sevendaysaweek.se
Vi2blir3.se - Malin

Ja du är inte den enda som fått påminnelser :) De har även hänt mig och ibland funderar jag varför för jag är bombsäker varje gång på att jag redan betalat den! Tycker de är så himla onödigt, men jag försöker utrota alla pappersräkningar genom att få e-faktura direkt i internetbanken :)

2010-10-21  /  16:10:26  /  http://vi2blir3.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback