Feber och ögoninflammation

2010-10-24 20:21:23 ,   Allmänt/Vardagsliv
Max har känts varm hela dagen men vi har inte tänkt så mycket på det för det har varit sån fart på honom. Men i eftermiddags tog vi tempen på honom och den visade 38,9. Dessutom så verkar det som att han har ögoninflammation. Min mamma sa när de var här och åt mat tidigare idag att han var lite kletig och röd i ena ögat när han vaknade från sin eftermiddagstupplur och därför kunde ha ögoninflammation. Nu är han riktigt röd i ena ögonvitan så antar att så är fallet!!

Imorn blir det VAB för Marcus. Jag har planering hela förmiddan med mina kollegor och sen jobb på fritids som vanligt på eftermiddan.

Usch va mycket pengar det känns som vi har förlorat i oktober pga VAB och att jag var sjukskriven två dagar i veckan som var. Lär synas rejält på novembers lön!




Kommentarer
Emma - mamma till Meja och Alvin

Hoppas han kryar på sig snabbt! Vi har tack och lov haft tur med sjukdomar än så länge. Skönt eftersom Alvin är så liten än :)

2010-10-24  /  20:55:00  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
carro

hoppas han blir bra snart. tyvärr får man lov o vabba mycket i början. men det ger sig snart ska du se. då är han immun mot alla dagisbasilusker;-)

2010-10-25  /  07:15:42 
Russin

hej hej..

men vad många det är som har ögoninfl. nu.. både i bloggvärlden och i "real" world...



hoppas lilla fina Maxen snart mår bättre.. skulle vara så roligt om vi kunde leka någon dag?



svar: ja vi trivs mycket mera i denna lägenhet, den är mindre men mycket bättre planerad.. :) och finns det hjärterum finns det stjärterum, haha.. ;)



KRAM

2010-10-25  /  22:25:03  /  http://enburkrussin.se
Caroline, mamma till Wille

Hoppas han kryat på sig! Vi har också vabbat riktigt mycket. Är det inte jag som är sjuk, så är det Wille. Trist, men det är alla dessa dagisbaciller!

2010-10-28  /  18:08:14  /  http://imagenborenbebis.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback