Ser tillbaka på dagen med bilder och ord

2010-05-18 21:12:17 ,   Allmänt/Vardagsliv
Vilket varmt väder vi har!! Helt otroligt =). Sommar helt plötsligt. Fast solen har ju iför sig lyst med sin frånvaro större delen av dagen men tittade fram på kvällen men vi hade 23 grader ute på eftermiddan (uppdatering 10 minuter senare: nu vräker regnet ner!).

Det var riktigt roligt att träffa Katja och Tuva idag. Vi träffades i en lekpark där vi pratade och lekte. Max lyckades snubbla på sandlådekanten två gånger och en av dem slog han ansiktet i sanden så det blödde lite ur näsan. Sen lyckades han ramla ner från en grej och slå en volt men det gick bra för han grät inte så länge. Han var lite otursförföljd idag! Det blir så när man är 1,5 år och har storhetsvansinne, det vill säga tror att man kan allt =). Max och Tuva bråkade mest om spadar och dylikt men lite ömsinta var de mot varandra. Max ville dock inte ha någon kram från henne men han matade henne med russin.



Det var första gången jag träffade någon som jag mött via bloggen. Kul att träffas på riktigt efter att ha läst varandras bloggar så länge. På torsdag är det dags att möta nästa bloggare för då ska jag och Max hem till Mamma Russin och Stina!

När Max och jag kom hem fick han bada eftersom han var riktigt svettig och sandig (han hade dock ingen sand i blöjan vilket Tuva hade för hon stoppade ner sand i sin egen blöja... hi hi....). Sen kom Marcus hem och vi bakade pizza. När vi ätit och diskat tog vi en promenad i det varma vädret.

Vi gick och köpte glass och jag provade Ben & Jerrys Peanut butter cookie dough. Den var absolut INTE värd 26:-. Den var god men absolut inte SÅ god. Vaniljsglassen i den smakade dessutom riktigt billig. Nej, den är inte att rekommendera. Och jag grämer mig över att jag köpte den för 26:- är ju ett halvt paket med Ben & Jerrys Halfbaked. Och den ÄR god!



Vi tittade även på bilar till Max glädje.



Sedan gick vi till bowlinghallen där bland annat min bror och mamma bowlande. Max sprang runt där så han blev alldeles svettig så när vi gick hem fick han sitta i t-shirt i vagnen.

Nu har Desperate Housewives redan börjat men jag ville gärna skriva klart detta men nu ska jag nog rikta uppmärksamheten mot teven.....

Oj... undra om någon orkade läsa hit ner! Räck upp handen tack!!

Hoppas er dag varit lika bra som vår.





Kommentarer
Emma - mamma till Meja

räcker upp handen



Låter som att ni hade en härlig dag!

2010-05-19  /  08:53:16  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
Anna

Vilken härlig dag ni hade :) Jag tycker inte det var så långt och absolut inte jobbigt att läsa. Underlättar ju med bilderna dessutom :) Mina långa inlägg utan bilder däremot, haha ;)

2010-05-19  /  09:14:27  /  http://ambi.blogg.se/
Emelie

Jag tyckte den glassen var skitäcklig, salt på nåt vis. Annars är ju B&J urgod!

2010-05-19  /  20:37:46  /  http://emeliesamjolie.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback