Hemligt projekt

2010-05-10 21:43:55 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ikväll har vi varit iväg till mina föräldrar där ett hemligt projekt till min pappa pågår. Mina föräldrar är på Mallorca just nu. Pappa fyller 50 år på fredag och när de kommer hem på lördag finns en överraskning som väntar på honom i trädgården. Och ikväll har vi alltså varit där och fixat med det. Eller rättare sagt, Marcus har gjort det tillsammans med tre andra. Jag och Max tittade på.

Max alias snorMax ville dock hemskt gärna hjälpa till men ibland är man för liten. Men han roade sig bra i trädgården ändå =).




Max ger er en hint på bilden högst upp till vänster på vad det är som gjorts.




Kommentarer
Anna

Vad kul med överraskning :) Min mamma fyllde 60 förra veckan och de är utomlands nu men jag och mina syskon är inte så fyndiga att vi kommer på ngt tills de kommer hem igen, hihi. Jag dammsög dock hemma hos dem i helgen så det är rent iaf :)



Vilken tur du hade som hittade så billiga kavatsandaler på bytardagarna :) Skor är faktiskt ngt som är bra att kolla efter på bytardagarna eftersom de slits så lite. Jag hittade ett par knappt använda gympaskor till Alexander för 30 kr. Helt perfekt pris :)

2010-05-11  /  07:06:32  /  http://ambi.blogg.se/
Emma

Bygger ni en boulebana till 50-åringen? =)

2010-05-13  /  08:45:53  /  http://emmasrum.blogspot.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback