Vakna med the voice

2010-03-11 10:02:25 ,   Allmänt/Vardagsliv
Senaste veckorna har jag blivit smått beroende av Vakna med the voice på kanal 5. Max och jag brukar ju gå upp mellan 7 och 7.30 och sen sitter jag och tittar på det till kl. 9. Under musikvideorna eller reklamerna brukar jag klä Max och göra välling.

Snacka om segstartade mornar vi har! Men det är mysigt =). Max brukar leka på sitt rum eller sitta i soffan bredvid mig och titta i böcker.

Efter 9 brukar jag äta frukost och Max äter då smörgås.

Idag ska vi iväg och luncha. Och Marcus slutar tidigt i eftermiddag vilket alltid är skönt! Idag är det grått och tråkigt ute. Jag som ville ha sol så jag kan ha mina nya solbrillor.



Morgonstund vid köksbordet


(I detta inlägget skrev jag fel flera gånger. Blandar ihop Max och Marcus namn. Tänkte aldrig på det när vi gav Max namnet Max att det är lite likt namnet Marcus. Jag säger och skriver fel hela tiden. Fast det kanske jag skulle ha gjort ändå. Jag heter ju Sara och mina bröder Mikael och David och min mamma säger ofta fel fast våra namn är så olika;))







Kommentarer
Dorothea - Ett nästintill trillingliv.

Hallå.

Tusen tack, jag vart också jätte nöjd med hans rum.

Nix han sover inte därinne, han sover inne hos oss =) Vi ställde bara in sängen för att vi skulle veta vart vi ville ha alla hyllor ;) Hihi.

2010-03-11  /  16:12:22  /  http://www.alltforforaldrar.se/theans/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback