Melodifestivalkväll

2010-03-14 21:47:19 ,   Allmänt/Vardagsliv
Har varit lite frånvarande här sen igår. Har inte riktigt hunnit me =).

Igårkväll var vi hos M och H och åt god mat och tittade på melodifestivalen. Jag är lite besviken att Anna vann. Jag gillar ju låten men tror inte den kommer att gå så bra i eurovision men man kan iförsig inte veta för de senaste åren har jag ju trott att det ska gå bra för Sverige och det har det ju inte gjort. Så kanske blir det Anna som tar hem segern i Oslo =). Får hoppas på det i alla fall! Bäst igår var i alla fall när Björn Gustafsson kom in under Salem Al Fakirs nummer. Å va roligt det var!

Jag röstade två gånger. En gång på Darin och en gång på Jessica Andersson. Vi satte även poäng och ivår omröstning vann Darin. Anna fick dock höga poäng av mig, M och H men Marcus satte en 1 (på en skala på 1-10) på henne så då sjönk hon i vår omröstning.

Vi hade barnvakt igårkväll och det var riktigt skönt att åka iväg bara Marcus och jag och verkligen få titta på programmet utan att behöva jaga samt natta Max undertiden.



Vi åt rotfrukter i ugn med fylld kycklingfilé och tzatziki och sedan chokladmousse till efterrätt.



Vi sitter bänkade

Max hade schlagerfest här hemma hos oss med sin mormor. Han hade varit igång och dansat ordentligt till låtarna och somnade inte förrän kl. 22. Då däckade han i soffan =). Fick denna bild av mamma:



En trött schlagerkung




Kommentarer
Crazyangel [mamma till Milton&gravid]

Ja hon sa så iaf. Att biverkningarna inte kommer förän tidigast efter 7-10 dagar å att dom kunde fåen liten febertopp samt få "mini-mässlingen" med lite utslg men att dte inte smittade eller så..

2010-03-14  /  21:57:43  /  http://crazyangel.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback