Hardy

2010-03-14 22:24:44 ,   Allmänt/Vardagsliv
Idag har vi promenerat ganska mycket. Både för att det varit soligt och fint väder ute och för att vår bil är stendöd. Batteriet är slut så nu ligger det på laddning i Marcus föräldrars garage. Och funkar det ändå inte måste vi köpa ett nytt. Min snälla svärfar ska sätta tillbaks det i vår bil imorn och om det behövs ett nytt ska han åka och köpa det. Så snällt så! Så förhoppningsvis kommer jag och Max iväg till öppna förskolan.

Men apropå att vi har promenerat mycket i solen idag. Max har haft sina solglasögon på sig precis som i fredags och vi kom på ett passande smeknamn till honom, Hardy! Han ser ut som en riktig liten hårding i sina brillor så idag har han fått hetat Hardy =). Kärt barn har många namn!



Nu sitter jag här och är dödstrött. Marcus ska jobba kl 6-16 imorn så han har redan gått och lagt sig och jag ska också snart göra det. Sitter dock här och väntar på att känna mig bättre i ansiktet efter att ha tagit en allergitablett. Det kliar och bränner runt mina ögon på grund av eksemet så jag hoppas tabletten kan lindra klådan lite (jag var i kontakt med min läkare för 1,5 vecka sen och hon skulle skicka en kallelse men jag har fortfarande inte fått någon). Jag har till och med fått frågan om Marcus slagit mig för det ser så hemskt ut stundtals! På bilden ser det dock ganska ok ut.



Hoppas ni alla haft en härlig helg =).


Klicka på bilderna om ni vill se dem större




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback