Gomorron!

2010-03-04 10:04:54 ,   Allmänt/Vardagsliv
Max har en period nu när han vaknar tidigare på natten än förut. Och han är då väldigt ledsen och kan inte somna om så han får komma över till oss. Han har legat och vridit och vänt på sig mycket i natten bredvid mig. Som tur är sover i alla fall Marcus bättre nu sen vi la Max bara bredvid mig (jag sover i mitten och sängen står mot väggen så Max kan inte ramla ner). Jag var uppe vid 5.30 imorse och sa hejdå till Marcus som skulle åka till jobbet och sen somnade jag om men vaknade 7.20 av att Max petade mig i ögat och skrattade.

Kom på att jag inte visade er vad som kom i posten igår. Ska visa det senare idag....

Vi ska gå ut om en stund. Göra lite ärenden och sen gå och luncha!




Tack för era fina kommentarer igår ang. mitt samtal med läkaren =). Har mått ganska bra nu i några dagar vilket är underbart. Har inte behövt tagit tablett för illamående eller kramper sen i söndags (vanligtvis tar jag i snitt en varje dag). Det är lycka för mig =). Hoppas jag får några sådana dagar till.




Kommentarer
Ingela

Skönt att du mår lite bättre! :)



Svar: Ja, Meredith och Derek är gifta.(tror jag) Men Sloans relation med Merediths syster tog slut i gårdagens avsnitt. Det har visat sig att Sloan hade en dotter som han inte visste om. Detta har skapat problem mellan dem.. Dottern väntar barn och där har det uppstått komplikationer. Sloan har kallat in Addison för att få hjälp…



Snön börjar att försvinna här. Vi har kanske fem till tio centimeter. Fast på vissa ställen är det helt bart. Där har solen kunnat smällta lite mer.:)



2010-03-04  /  11:18:40  /  http://trebarnslandet.se
Josefine

Vårt resonemang också, hon är alldeles för pigg för att det ska kunna vara Vinterkräkan. Dock är jag och Mats trötta efter att ha varit vakna sen 4.15. Nu har vi sovit en stund och ska ta tag i allt. Ronja sover fortsatt och har inte spytt sen 8.00 och har ätit lite macka. Håll tummarna för oss Sara!



Jag ska hålla tummarna för sig att du slipper dina tabletter några dagar till. Vet hur det känns och det är inte roligt! Kämpa på bara :-)

2010-03-04  /  11:44:26  /  http://josselyn.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback