Saknar

2010-06-10 22:50:06 ,   Allmänt/Vardagsliv
Fast det bara var två timmar sen Max somnade så saknar jag honom som en tok. När jag känner så kan jag få lite panik över hur det ska bli när han går på dagis. Usch orkar inte tänka på det!

Nu ska jag lägga mig snart så det blir morgon fort så jag får träffa min prins =)





Kommentarer
rebecca

Tack så mycket för ditt grattis. Ert blir blomsterbröllop i år.



Sådär kan jag med känna ibland, saknad efter de små godingarna redan efter någon timmes sömn.hihi



Kramar Rebecca

2010-06-10  /  23:13:47  /  http://www.cheeky.nu
Anna

Igår saknade jag honom inte ett dugg, haha. Han skrek massa igår kväll och somnade först vid 22-23. Dock brukar jag känna saknad när han sover. Så man längtar till morgonen :)



Fritidspedagog är ju en bra början. Själv kommer jag förmodligen inte kunna börja där jag vill men man får ju jobba upp sig :) Jag skulle också vilja ha 75% (mest för att jag förmodligen alltid kommer att få pendla så då blir det ungefär en heltid eller mer som jag är borta ändå) men eftersom det är så svårt att få jobb inom det jag vill så tar jag det jag får.

2010-06-11  /  09:01:54  /  http://ambi.blogg.se/
Anna

Skulle skriva att du inte behöver vara nervös heller! :) Som min pappa sa till mig så har man lite överläge när man fått komma på intervju för då är de intresserade. Jag har förberett mig lite på frågor som vem är du? och bästa och sämsta kvalitet för det är något jag tycker är svårt att komma på bara sådär men annars är det ju bara att vara sig själv :) Läste dock någonstans att sämsta kvalitet bör inte en bra rekryterare fråga om eftersom de flesta hittar på låtsassvar med en kvalitet som kan vara både bra och dålig men främst bra.

2010-06-11  /  09:04:47  /  http://ambi.blogg.se/
Emmeli

Jag förstår hur du känner. Men när man blivit lite van att ha dem på dagis, märker att de trivs och till och med VILL dit så känns det mer ok att lämna dem på dagis =)

Hoppas allt är bra.

2010-06-13  /  07:15:20  /  http://lini07.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback