Kiropraktor

2010-06-01 17:18:17 ,   Allmänt/Vardagsliv
Jag har äntligen tagit tag i att boka en tid hos en kiropraktor. Jag står inte ut med huvudvärk och illamående var och varannan dag och hoppas att lite knäckningar i nacken ska göra susen =).

Jag har suttit på balkongen och läst större delen av eftermiddan. Vi åt fruktsallad där när Max hade vaknat förut. Han och Marcus är ute och leker just nu och innan dess var de till biblioteket och lånade lite böcker.

Dags för mig att laga mat! Vi åt korv med bröd till lunch så nu blir det lite mer ordentligt =)





Kommentarer
Anna

Hoppas det hjälper!



Har en fråga om arbetsförmedlingen som jag tänkte ställa till dig. Du kanske inte vet men eftersom du skrivit in dig nyss tänkte jag... :) Blir man kopplad till den arbetsförmedling man skriver in sig på på ngt vis vad gäller utbildningar och rekryteringsträffar etc? Vi har nämligen en arbetsförmedling på orten men eftersom jag inte kommer att få ett relevant jobb här så vill jag hellre skriva in mig i Uppsala om man kopplas till arbetsförmedlingen man skriver in sig på... Är väl lättare att ringa och fråga men jag ska inte skriva in mig förrän efter min tenta så hör mig för lite innan ;)

2010-06-01  /  21:45:52  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback