Mysig kväll

2010-07-22 23:56:26 ,   Allmänt/Vardagsliv
Vi har haft en mysig kväll hos F, D, Z och lilla bebisen i magen. Max och Z lekte för fullt både i trädgården och inomhus. Inte så mycket med varandra men i alla fall på samma kvadratmetrar =). Vi åt grillade hamburgare och sedan en god blåbärskaka till efterrätt.










Jag är trött i min nacke och mitt huvud nu och dessutom gör det ont i magen. Min mage har varit ganska bra de senaste månaderna men nu har den bråkat med mig i två veckors tid. Det svider mycket i den och jag får kramper som gör mig trött och illamående. Jag har även svårt att känna mättnadskänsla och är i princip ständigt hungrig fast jag har ingen aptit. Bara tråkiga hälsoproblem just nu.

Men nog om det! Nu får jag tänka på att vi haft en mysig kväll och nu blir det ett kokt ägg för mig och sen läggdags för jag har tid hos frisören 8.30 imorn! Alltid roligt att klippa sig men jag undrar varför jag valde en så tidig tid?!

Godnatt =).





Kommentarer
Anna

Vad jobbigt med magen :( Men ni verkar iaf utnyttja semestern alldeles ypperligt :) Massa roligt :) Furuvik ska vi också till någon gång i sommar men tycker att det varit för varmt än så länge. Jag är inte så förtjust när det är för hett.

2010-07-23  /  06:14:53  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback