Glad

2010-07-13 22:30:38 ,   Blogg
Jag vill bara skriva några rader om hur glad jag är över att blogga och hur glad jag är att ni är så många som läser =)!

Ibland på dagarna kan jag längta tills på kvällen då jag får krypa upp i soffan med en kopp te (kanske inte direkt längtat efter te de senaste dagarna då det varit så varmt men ikväll dricker jag det) och datorn i knät och får blogga och läsa andras bloggar. Även om jag nu på sommaren inte är en flitig kommenterare så läser jag väldigt många bloggar.

Och att blogga själv är så roligt. Ibland är det självklart lite tråkigt och jobbigt (är inne lite i en sån period nu) men det är bara att ta sig igenom de perioderna och så blir det roligt igen och jag bubblar av inspiration. Det allra roligaste med bloggen är att det är så lätt att gå tillbaks och läsa och minnas allt vi gör. En blogg är så direkt på nåt sätt och eftersom jag oftast uppdaterat/uppdaterar flera gånger om dagen så bevaras små tankar eller små saker vi gjort som jag annars hade glömt bort. Jag kan fortfarande komma ihåg hur det kändes när jag skrev vissa inlägg. Som när jag berättade på bloggen att jag var gravid; här och här, samt när jag sms-bloggade från BB för att berätta när Max var född. Sen är det många vardagsinlägg som jag också kan komma ihåg hur jag kände det när jag skrev dem, både positiva och negativa känslor.

Bloggandet kommer säkert ändras en del när jag börjar jobba om en månad men sluta blogga har jag inga planer på.

Tack för att ni följer mina dagar och tack för era kommentarer =).




Kommentarer
Mamma Russin

Tack för du bloggar och att vi får ta del av era dagar.. :)



Hoppas ni får en fin dag gumman.. :) Har ni inget för er kommer vi ligga ut i plaskis på eftermiddagen om ni vill komma "inåt".. Skulle vara kul med sällskap.. Gubben är och hämtar vår bil idag så vi kommer ingenstans..



krmakram

2010-07-14  /  10:55:29  /  http://enburkrussin.se
Jenny

Åh jag känner precis som du gällande bloggandet. Det är så roligt att skriva och gå tillbaka och minnas. Och som sagt, inte alltid jag kommenterar, men jag läser alla inlägg:o) Din blogg är en av mina favoriter.



Kram!!

2010-07-14  /  20:34:27  /  http://www.barnlangtan.se/
Anna

Jag tycker det är jättekul att följa med er :) Det känns lite som att vi känner varandra men ändå inte :)

Angående mitt eget bloggande är jag inne i en period där jag aldrig hinner fast jag egentligen borde hinna om jag tog mig tid. Svårt. Jag tycker det är kul att blogga men har dålig inspiration och allt blir bara snabbuppdaterat för att jag ska kunna gå tillbaka och se lite av vad som hänt ändå. Hoppas på att få tillbaka inspirationen sen.



Jag kan nog också räkna på fingrarna hur många gånger jag varit borta själv på en kväll såhär. Ska bli så trevligt :) Just nu behöver nog både jag och Fredrik få komma bort från vårt trotsmonster till son. Tidig tvåårstrots...eller blir det kanske värre? :S

2010-07-16  /  13:11:09  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback