Tji fick jag

2010-01-14 21:51:11 ,   Max
Tyckte väl att det gick lite väl lätt när Max somnade i sin säng på sitt rum kl. 20 ikväll jättetrött.

50 minuter senare vaknade han. Jag var på hans rum i 45 minuter och försökte få honom att sova. Han somnade några gånger i min famn i fåtöljen men vaknade så fort jag försökte resa på mig. Efter 45 minuter gav jag upp och gick ut i vardagsrummet. Marcus tog då med honom in på vårt rum för att få honom att somna där men har hört att gråta till flera gånger. Han har så otroligt svårt att komma till ro och jag förstår inte varför. Han måste ju vara jättetrött. De senaste nätterna har han bara sovit 8-9 timmar per natt (han sover vanligtvis 11-12) och ändå sover han bara 1-1,5 timme på dagen. Sen så har han ju haft 39-40 graders feber och då borde han ju verkligen vilja sova.

Nu verkar han vara ordentligt ledsen....

(uppdatering 23.14: Det blev 23 ikväll me! Och han somnade i vår säng. Nu hör jag dock att han är vaken igen. Jag ska göra mig i ordning och lägga mig. Är så fruktansvärt trött.)




Kommentarer
Caroline, mamma till Wille

Det känns som om sömnen är ett störande moment för rätt många i den åldern? Wille somnar jättelätt i sin säng innan 20, men han vaknar på natten och är ledsen! Sover Max hela natten sen när han väl somnat? Är det insomningen som är mest problem hos er? Det är väl bara att härda ut och hoppas att det går över snart :)

2010-01-15  /  08:26:54  /  http://imagenborenbebis.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback