Lunch

2010-01-08 13:33:59 ,   Mat och annat gott
När man är hemma på dagarna så är det ibland väldigt svårt att komma på vad man ska äta till lunch! Jag är dessutom inget stort fan av rester så det beror på lite vad vi äter på kvällen om jag lagar extra så att det räcker till dagen efter också.

Max och jag brukar passa på att äta en del fisk på vardagarna till lunch för Marcus är allergisk mot fisk så vi äter inte det när vi är alla tre hemma. Max älskar lax, torsk och fiskbullar.... och även jag!

Idag gjorde jag köttbullar och makaroner med krossad tomat kryddad med basilika till Max. Det är ingen favorit hos mig då jag inte tycker om färdiga köttbullar och jag äter inte pasta för min mages skull. Så idag blir det många matlagningar =). Jag har gjort en stor sallad bestående av ICAs salladsmix ceasarsallad (älskar deras salladsmixar och ceasarsalladen är komplett med ost, krutonger och dressing) blandat med tomat, paprika, gurka och fetaost. Jag blandade ut den med lite ruccolasallad för att få mer smak. Blev mycket sallad så då har vi till ikväll också. Till salladen äter jag nu två stekta kycklinglårfiléer och stekta champinjoner. Smaskigt =).







Kommentarer
Anna

Så mumsigt det ser ut :)



Tack så mkt :) Ofta kan lite vad som helst bli godkänt känns det som. Jättetrist och speciellt som i ditt fall när saker saknas och det absolut inte är komplett. Vi har en betygsskala med 7 olika grader på vårt examensarbete, från A till Fx. Det är två grader av icke godkänt, F och Fx men sen är det 5 grader av godkänt där det lägsta som är E betyder tillräckligt. Känns som att det inte är så svårt att få ett E när det är så många betyg faktiskt. F är otillräckligt och Fx helt otillräckligt. Sjukt med två grader av icke godkänt :S Jag tror att arbetet jag ska gå igenom är bra men tråkigt så det kanske är bättre än ett katastrofalt dåligt :)

2010-01-08  /  15:06:07  /  http://ambi.blogg.se/
Catrin

Lät super gott =) Älskar kyckling!

2010-01-08  /  15:57:36  /  http://cocobycatrin.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback