Går inte så bra!

2010-01-17 22:57:15 ,   Max
Det här med att Max ska sova på eget rum går inte så bra. Han har tre kvällar (de andra kvällarna den senaste veckan har han somnat på vår säng och jag har lyft över honom eller så har han sovit hela natten i vår säng för att han har vaknat när jag lyft honom) somnat i sin säng på sitt rum så det är ju bra men när han vaknar har han jättesvårt att somna om. Han bara står och skriker och det spelar ingen roll om jag sitter bredvid sängen.

Han vaknade för 50 minuter sen och jag försökte få honom att somna om men gick inte så han fick komma upp. När jag la ner honom på vår säng somnade han direkt. Stackars Marcus som ville ligga och läsa i vår säng innan han skulle sova men lampan fick bli släckt.

Jag ska strax gå och lägga mig och ska då försöka lyfta över Max till sin säng igen. Vill verkligen att det ska fungera!

De fåtal kvällar han sovit i sin säng hela kvällen har han sen vaknat vid 1 och vi har fått lyfta över honom till oss.

Längtar till den dagen då jag vaknar på morgonen och jag får kika in på hans rum och ser att han fortfarande sover gott i sin säng. Känns just nu som den dagen inte kommer komma än på länge....



Vill passa på att tacka Lena (ingen bloggadress så därför skriver jag det här) för den gulliga kommentaren jag fick tidigare ikväll! Jag blev jätteglad!




Kommentarer
Anna

Alexander skirker rätt ofta på natten och det går inte att lugna honom men när man lägger sig bredvid så tvärsomnar han. Jobbigt är det men kanske ngn period där de behöver mer närhet?

2010-01-19  /  00:03:18  /  http://ambi.blogg.se/
Måsbarnet

Förstår verkligen hur kämpigt det där är... Du vet ju att jag skrivit om Albins dåliga sömnrutiner...



Men som svar på din fråga om han rymmer ur sängen nu när vi tagit bort spjälorna: Nej faktiskt inte nämnvärt. Oftast vaknar han och ropar på oss. Någon enstaka gång har jag mött honom halvvägs in i rummet men jag tycker bara det är skönt att veta att han inte känner sig instängd längre.



2010-01-19  /  14:22:15  /  http://withlovefrom.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback