9

2010-01-07 10:23:13 ,   Allmänt/Vardagsliv
Vid 9 vaknade vi imorse. Max har alltså bara sovit 9 timmar inatt. Han brukar sova 11. Men hade ju inte varit så lyckat om vi sovit till 11 nu på förmiddan så var bra att han vaknade hyffsat.

Jag har en idé (återigen) om att det kanske är dags att flytta in Max säng till hans rum inför helgen. Vi måste verkligen ta tag i det men skjuter det framför oss hela tiden.

En sak jag funderar på är om ni som har mindre barn som sover på eget rum har babyvakt för att höra dem? Jag funderar på om det är bra att ha eller onödigt? Max rum ligger vägg i vägg med vårt men jag kan vara svårväckt på natten. Dock är jag rädd för att om vi har babyvakt så störs vi ju av om han gnäller på natten. Vi ska i alla fall fixa en nattlampa så att han ser nappen om han vaknar på natten.

Nu hoppas jag på att Marcus går med på mitt förslag att flytta in sängen imorn!




Kommentarer
Louise&Isabella

Hej! Vi har får dotter i hennes eget rum och vi hör henne hur bra som helst trots att dörren till hennes rum är stängd. Vi har alltså ingen vakt. Hon har det också helt mörkt när vi lägger henne, jag tror inte det är någon bra idé att ha lampa för det kan bli en dum ovana men det är ju självklart upp till var och en!! Hoppas det ska gå bra för Max med sitt eget rum!!

2010-01-07  /  10:59:21  /  http://bebbekarlek.blogg.se/
Crazyangel [mamma till Milton&gravid]

Vi brukar ligga på närmar 3000, men jg ill få ner kostnaderna :P



Milton har sovit i sitt rum sen han var 6 månader. För jag blev så störd av honom på näterna när han vände sig osv. Hade babyvakten på fösta natten men stängde av den för den var bara läbbig när den började brusa :P Miltons rum ligger bredvid vårt men bara trappen mellan. jag hör honom hur bra som helst.

2010-01-07  /  11:09:47  /  http://crazyangel.blogg.se/
Katja

Hoppas att han somnar lite tidigare ikväll =).



Vi har babyvakt för att höra henne snabbare. Vi använder den på kvällarna också, bra om man har hörlurar eller nått annat som gör att man inte hör så bra =).



tack o lampan är från Ikea :). Finns i gul och i blå om jag minns rätt.



kram

2010-01-07  /  13:19:37  /  http://www.lillagrodden.wordpress.com
Måsbarnet

Hej Sara,



Albin har ju haft sin spjälsäng i eget rum länge nu, men som du läst är han dålig på att sova där hela nätter. Jag tar oftast över honom till oss när han vaknar efter 1 på natten. Ren lathet från min sida tyvärr.



Sedan hade vi ju krångel med att han var så hysteriskt ledsen på kvällarna när han vaknade till, men det har vi fått bukt med nu efter att vi har tagit bort ena spjälsängssidan så att det är som en vanlig säng. Och än så länge har han inte smitit ur sängen utan verkar istället väldigt trygg med att bara veta att möjligheten finns och att han inte är instängd.



Vi har vårt rum vägg i vägg och jag vaknar av att han ropar eller skriker.



Kram

2010-01-07  /  13:41:26  /  http://withlovefrom.blogg.se/
Maria

Vår dotter har sovit i eget rum sedan hon var ett par månader. Funkar hur bra som helst. När hon var yngre vaknade jag till och med innan hon började skrika. Absolut inget problem att höra henne nu heller, trots att dörren till hennes rum numer är stängd så att hon inte ska störas.

2010-01-07  /  14:05:07  /  http://www.filosofmaria.blogspot.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback