Tjejsnack

2010-02-10 22:47:45 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ikväll har jag varit på symöte. Var väldigt skönt att komma iväg lite och bara vara Sara. Det sker alltför sällan känner jag. Jag är bara mamma eller fru och det är inte ofta jag åker iväg och träffar någon/några utan Max eller Marcus. Blir nästan lite ovant.

Jag saknar Max fast det bara är 4 timmar sen jag träffade honom. Men vi ses ju imorgon min prins och jag =). Nu ska jag fixa lite saker här på datorn och sen är det sängen som gäller....förhoppningsvis utan ljud av knarrande säng från grannarna. De får hålla händerna på täcket inatt så jag får sova ;).




Kommentarer
Katja

Härligt med egentid! Det behövs för att ladda batterierna :). Ja det får vi ta och göra, kul kul!



Tuva kommer att börja i januari nästa år. Jag börjar plugga till hösten igen och Björn kommer vara hemma till i januari. Skönt att få vara hemma ett tag till känner jag ;).



2010-02-10  /  22:59:21  /  http://www.lillagrodden.wordpress.com
Katja

Ja ett tag funderade jag på om vi gjorde fel. De lär ju sig så mycket på dagis. Utvecklas supersnabbt. Funderade på att Tuva kanske "hamnar efter". Fast å andra sidan tror jag att hon kommer ifatt rätt snabbt sen. Tycker det är rätt skönt att veta att hon inte behöver vara på dagis riktigt än. Säkert kul för dem om de trivs där men tror inte att det skadar dem att vara hemma lite längre heller.

2010-02-11  /  08:01:26  /  http://www.lillagrodden.wordpress.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback