Lever sig kvar

2010-02-12 09:53:28 ,   Allmänt/Vardagsliv
Usch jag drömde så otäckt inatt. Att Marcus helt plötsligt sa till mig att han inte hade några känslor för mig längre och att han kanske skulle lämna mig men att han inte hade bestämt sig än. Usch var hemskt det var! Stackarn han fick förklara sin kärlek i ord många gånger när vi vaknade imorse =).

Det otäcka med sådana där drömmar är att den obehagliga känslan lever kvar fast man vaknat och fast man vet att det inte är sant.

Max har just nu väldigt spännande för han kikar i fönstret och det är en sopbil utanför.

Jag har precis svalt tio vitpepparkorn för Max har bajsat två gånger på morgonen och det gör han sällan så då tror jag automatiskt att det är magsjuka (så nu går jag och tittar i hans blöja hela tiden). Fast mitt förnuft vet att han är dålig i magen ibland.... eller snarare ganska ofta. Dags att ringa bvc snart (har jag sagt länge nu) för att diskutera vad det kan vara. Mjölkkänslig? Fruktkänslig? Fullkornskänslig?

Vi håller oss nog inne på förmiddan för jag har tänkt montera stolar som vi köpte till Max igår.

Dessa:





Kommentarer
Caroline, mamma till Wille

Usch för sådana drömmar! Jag kan ha obehagskänslor och vara småsur jättelänge fast det bara är en dröm! Fina stolar! Wille har också sådana :)

2010-02-12  /  10:30:15  /  http://imagenborenbebis.blogg.se/
Jenny

Fy bubblan för dumma drömmar. Både Magnus och jag har drömt sådana om varandra några gånger. Man blir extra kramig den dagen:o)

2010-02-12  /  12:08:24  /  http://www.barnlangtan.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback