Låst

2010-02-19 13:51:17 ,   Blogg
Jag känner mig lite låst här i skrivandet på bloggen. Det blir liksom mest vad vi gör på dagarna fast jag egentligen vill skriva så mycket mer. Lite djupare och mer tänkvärt om saker jag tänker på. Men fingrarna låser sig när jag väl ska skriva mina tankar så det går liksom inte.

Allt känns lite tufft just nu. Jag står liksom still i allt. Inget händer.

Men jag fortsätter att skriva på och till slut kanske det lossnar =)




Kommentarer
Jenny

Jag gillar att läsa om vad ni gör på dagarna. Men jag förstår att annat gärna också vill komma fram. För mig har bloggen varit rena terapin när jag inte mått bra eller varit orolig för något. Man får så härlig feedback från läsarna. Men det måste kännas rätt att skriva om det, inte tvingat. Det är ju utelämnande att skriva personligt på internet, men vissa saker skriver jag absolut inte om, viktigt att fundera ut och bestämma vart ens egna gränser går.



Kram!

2010-02-19  /  14:33:04  /  http://www.barnlangtan.se/
Caroline, mamma till Wille

Jag håller med dig! Det är svårt ibland när man vill skriva av sig, men kanske inte dela allt med alla. Jag gillar din blogg som den är, alltid roligt att titta in här! Annars kanske du kan skriva några lösenordsskyddade inlägg bara för din egen skull? Eller kanske för några stycken att läsa? Ibland är det skönt att bara få skriva av sig lite! Kram

2010-02-19  /  14:40:42  /  http://imagenborenbebis.blogg.se/
Måsbarnet

Känner igen mig så väl i det där Sara.



Styrkekram!! Och håller med föregående talare, gillar att läsa om dina dagar! Men tar även emot djupare tankar med öppna armar så du behöver inte vara nervös för att skriva av dig.

2010-02-20  /  10:39:50  /  http://withlovefrom.blogg.se/
britneyspears fanblogg

Följa varandra med bloglovin:)?

2010-02-20  /  11:25:27  /  http://britneyinfo.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback