Slutjobbat, datakrångel och bad!

2010-12-30 17:39:43 ,   Allmänt/Vardagsliv

Ja detta inlägg får handla om flera saker.

Jag har nu jobbat sista dagen på skolan där jag jobbat i höst. Kändes sorgligt att packa ihop alla mina grejer och åka därifrån. Hade gärna varit ledig lite längre nu för att liksom ställa om och ladda energi inför nästa jobb, men det drar igång redan på måndag. Jag ska dock inte vara på förskolan där jag ska jobba då för det är sammanslagning eftersom det fortfarande är lovtider. Sen den 10 januari börjar jag på riktigt på "min" förskola.

När jag kom hem från jobbet idag skulle jag slappa vid datorn lite. Det var dock lättare sagt än gjort för min sladd till datorn (elsladden) fungerar inte!! Och batteriet är nästan urladdat. Det verkar inte vara glapp till uttaget som sitter in i datorn för den lilla lampan på själva "dosan" på sladden lyser inte så verkar som den inte får ström i sig alls. Jag har provat i flera eluttag. Nåja...får se hur jag ska lösa detta! Förslag?

Efter att jag deppat över att jag slutat jobbet och deppat över datorn så åkte vi och badade i badhuset tillsammans med Marcus syster med familj. Oj så Max och N plaskade och for i vattnet. Det var riktigt roligt!

Nu är det dags för matlagning och ikväll hoppas vi på vinst på Bingolotto. Förra veckan vann vi två lotter till kvällens program så nu hoppas vi på ännu mer tur ikväll =)!

Den nya designen kommer förhoppningsvis upp inom kort





Kommentarer
Caroline, mamma till Wille

Det kommer säkert bli jättebra på nya jobbet! Men det är alltid trist att sluta. Hoppas ni vinner nåt ikväll, jag ångrar att jag inte köpte lotter när jag var och handlade innan :(

2010-12-30  /  19:42:49  /  http://imagenborenbebis.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback